İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakında uzun bir yolculuğa çıkacaksınız ve sevgilinizden bir süre ayrı kalacaksınız. Bu durum sizi psikolojik olarak çok yıpratsa da gittiğiniz yerde biraz rahatlayacaksınız.

İşyerinizde gelişen çoğu olaya tepkisiz kalıyorsunuz ve gelişmeleri takip edemiyorsunuz. İşinizde biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle detaylara daha fazla özen göstermelisiniz.

Para durumunuza ilişkin bugün bir haber alacaksınız ve ani kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Her ne kadar bu kararı vermek için az zamanınız olsa da dikkatli düşünmelisiniz.

Bugün sağlığınız ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı biraz sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik bir gün geçirmeye hazır olmalısınız. Bir çok yeni karar alabilir ve bunları hemen uygulamaya geçebilirsiniz, özellikle işinizle ilgili konularda ilginç girişimleriniz olacaktır. Duygusal açıdan kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve sizi heyecanlandıracak bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Ani tepkilerden ve ani davranışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. Sevgi hisleriniz yoğunlaşacak ve çevrenize karşı olan ilginiz oldukça artacaktır. İki farklı konu gündeminizde olacaktır ve bu iki konu arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 23 Ağustos saat 07:46-23 Eylül saat 05:29 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı,  el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir.  Ayrıca eğitim vehayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir.  Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir. Şimdi dönemin etkin görünümlerinin siz İkizler  açısından  nelere işaret olduğuna bir bakalım. Güneş-Başak geçişinin etkin görünümleri: 25, 29 Ağustos ve 3, 8, 11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.  25 Ağustos tarihinde,  hem mali konular üzerinde ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem deve ev arasındaki dengeyi yerli yerine koymak için çabalayacağız. İşimizde hakimiyetçi tavırlar içinde olabiliriz. Aynı şekilde başkaları da üzerimizde egemenlik kurmaya çalışabilir. 29 Ağustos Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında evimiz, ailevi ilişkilerimiz,hayatımız ve mesleki konular üzerinde mutlaka gerçekçi düşünmemizde yarar var. Bazen her şeyi fazlasıyla endişeli bir şekilde ele alabilirsiniz. Doyumsuz, saplantılı ve psikolojik anlamda huzursuz bir kişi gibi davranabilirsiniz. Hiç bir şeyden memnun olmadığınız için ani kararlar vererek yenilikte bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak ben derim ki, bugün sakin olunuz ve durumunuzu iyice gözden geçirerek neye ihtiyacınız var? neler yapılmalı sorularını akıllıca yanıtlayınız. Gönlünüzce bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerleyen Ay romantik duygularınız körüklerken, ilişkilerinize yumuşak geçişler sağlıyor. Sahiplenme duygunuzun ve yaratıcılığınız bugün sizin için çok önemli. Umursamadığınız duyguların sonradan sizi zorlamasını istemiyorsanız, şimdiden gerekli önlemleri almalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemediğiniz organizasyonların, bağlantıların veya işlerin içinde olmamanız ve net şekilde ‘'hayır'' demeniz gereken bir hafta sonu. Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Evinize, ailenize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız. Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz. Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstemedende olsa sevmediğiniz kişiylerle bir araya gelebilirsiniz. Bunun üzerinde çok durmayın, birşeyleri bahane ederek bulunduğunuz ortamdan ayrılın.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>