İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz Yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil.

Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir. Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak zevkli olduğu kadar, sorun da yaratabiliyor.

Standardınızın üzerine çıkabileceğiniz bazı fırsatları risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli. Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz.

Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda, tepki vermek isteyen ortak bir arkadaşınızı fazla kafanıza takıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir. Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, somut, belirli ve kendine  özgü bir yön ve hedef duygusu içinde yenilikte bulunmak isteyen bireyin simgesidir. Kendini tanıyan, özünün farkında olan kişi doğal olarak sürüklenmeden, hedefinin üzerine gidebilir. Ancak tam tersine gelip geçici hedefleri olan kişi karmaşıktır ve yanılgılar içindedir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, hedeflerinize uygun kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutmak ve ne yolda ilerlemek istediğinizi bilmektir. İşte o zaman üzerinizdeki baskılardan kurtularak kendiniz adına en doğru tercihi yapabilirsiniz. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, bize,  yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor.  Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığımızı, işimizi, ailemizi ve geleceğimizi titizlikle gözden geçirmemizi ve ilerisi adına planlar yaptığımızın işaretçisidir. Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı  daha fazla önemseriz.  Kim bize  karşı ve kim bizimle beraber?  Bütün bunları anlamak isteyebiliriz Hatta durumları lehinize çevirmek için olayları manipüle etmeniz dahi mümkündür.  Fikirlerimizi ortaya koyma ve uygun alanlarda değerlendirme ihtiyacımız  bugün oldukça yoğundur. Eğer şartlarımız nedeniyle bunları gerçekleştirmemiz zor ise, hem fiziksel hem de psikolojik anlamda rahatsızlık duyabiliriz. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hayatımıza işlerlik, verimlilik, yenilik katma arzumuzu işaret ediyor. Bu yenilikler için sorumluluk almak, ailemiz ve çalışma hayatımızla ilgili konuları yeniden gözden geçirmek yararlı olur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarınızın devam etmesi, sizi zor durumda bırakıyor.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerine yapacağınız yardımlar olumlu bağlantılar kurmanızı sağlayabilir. Sözlerinizde durarak sizden şüphe eden kişilerin güvenlerini kazanabilirsiniz. Bazı alanlarda ödüller yolda. Olumlu ve keyif aldığınız konularla vakit geçirin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde konsantre olmanızı gerektiren durumlar olabilir. Sağlık, düzen ve hizmet konularına da yönelebilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı denetlemeniz zor olsa bile sabırlı davranmayı başaracaksınız. Bilinçaltınızdan yükselen arzular sizi fazla rahatsız etmeyecek.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konular, kredi, miras, nafaka, burs ve ortak gelirle ilgili konular odak noktanız olurken, aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda gerginliklere açık bir enerjiden geçtiğiniz için güç mücadelelerine girmeden enerjisi daha ılımlı bir günde diyalog geliştirmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yoğun olacak günlük işleriniz sırasında, arkanızdan söylenen birtakım sözler canınızı sıkabilir ya da geçmişte söylediğiniz sözler karşınıza çıkabilir. Vereceğiniz tepkilerle olayları biraz siz abartacaksınız. Aile hayatınızda desteğiniz tam olacak.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ortamınızda gizli kapaklı olayları araştırmak, gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekirse sır tutma durumunda bulunabileceğiniz bir farkındalık durumu edinebilirsiniz. Derin düşünce ve araştırmalara sevk olacaksınız. Hizmet alanınızda takip edeceğiniz yolların ve gündelik işlerinizi halletmek için gerekli yöntemlerin bilincine erişebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal açıdan oldukça olumlu etkiler alabilirsiniz. Sosyal hayattaki faaliyetleriniz ve yakın arkadaş ilişkileriniz sayesinde oldukça rahat ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik durumlara sert tepki göstermeyin yeter.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 42" R
Ay
Kova
29° 29' 28"
Merkür
Koç
18° 02' 11"
Venüs
Boğa
04° 01' 44"
Mars
Koç
01° 37' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 47' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 48"
Lilith
Başak
23° 36' 38"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>