İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Birtakım öğütlerle kafanızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Yaşadığınız ikilemde neyin doğru, neyin yanlış olduğunu en doğru siz tespit edeceksiniz.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Sorumlulukları yaymak en çok sizin çıkarınıza olacak. Mutlak inisiyatif saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamaları yaptığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Bu konudaki ters düşüncelere saygı göstermelisiniz.

Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız,yaşamınızdaki konumunuzu bugünlerde riske sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak. Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 23 Temmuz saat:00:00-23 Ağustos saat:07:08 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Güneş, yakın çevrenizle olan ilişkinizde güçlendiricidir. Yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Eğitim hayatınız,ile alakalı meseleler, çevrenizle iletişim önemli hale geliyor. Bu süreçte bir kral veya kraliçe gibi ağırlanmak istersiniz. Becerikliliğinizle her işin üstesinden gelebilirsiniz. Sorunlarınızı güven duygunuzun yüksekliğiyle çözebilmeniz kolay. İleriye yönelik planlarınızı bir daha gözden geçirmekte yarar var. Etrafınızda olan biteni daha kolay algılayacağınız bu dönemde zekanızla, konuşma yeteneğinizle ve canlılığınızla takdir görürsünüz. Not: 27 Temmuz tarihindeki Tam Ay Tutulmasının burçlara etkisi alttaki linkimizdedir. Önemli bu gökyüzü oluşumunu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün alışveriş planları yaparken harcamalarında ölçüyü kaçırmamaya dikkat. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, çalışma arkadaşlarınla sağlayacağın başarı, kurumunun sevindirici kararlar almasını sağlayabilir. Sevgiline karşı bugün daha anlayışlı davranarak, onu alttan alman ilişkinizde gereksiz tartışmaların önüne geçecek. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek katılacağınız davette keyifli saatler geçirebilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir İkizler burcuysan, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ve sosyal ilişkilere dair karşınızdaki kişilerden aldığınız adımlar size kendinizi değerli hissetmenize vesile olacak ve bu konuda doğru yolda olduğunuzu bir kez daha anlayacaksınız. Partnerinize karşı daha samimi olmanız gereken konuşmalar yapılabilirsiniz.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya sevgilinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortak bir konuda karar vermek isteyebilir, aranızdaki dengeyi korumaya çalışırsınız. Sergileyeceğiniz tavırlarınızda neşeli ve akıllıca adımlar atıyor olmanız dengede kalmanızı kolaylaştıracaktır. Mistik konular ilginizi çekebilir. Mistik yurt dışı turlarına katılmanız mümkün.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ zorluklarınız için çözüm üretmeye çalışırken bir dostunuz yardımınıza yetişecek. Güne kötü başlasanız da tatlı bitireceksiniz. Sevdiğinizden mutlu haber var.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşinizin beklentileri sizin için önemli zira bugün tek başına değil ortak hareket etmek istiyorsunuz. Konuşarak veya sohbet ederek birlikte sorunların üstesinden gelebilirsiniz. İkili görüşmeler gününüze damga vurabilir.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanıza özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Aile hayatınızda mutluluğu ve huzuru elde etmek kolay olmayabilir. Olumsuz bakış açısından uzak durun. Önemli insanlar tarafından kolay etki altına girebilir, kararsızlıklarınızı tetikleyebilirsiniz.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ilişkiler eviniz olan Yay burcunda seyahat edecek. Partnerinizin neşeli tavırları ve size verdiği kıymet mutlu olmanıza neden olur. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla buluşup birlikte harika vakit geçirebilirsiniz. Yeni kariyer fırsatları bugün kapınızı çalabilir. Yeni kazanç kapıları karşınıza çıkacaktır. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Eğitim, tanıtım, medya planlama, pazarlama konuları ön plana çıkabilir. Organizasyon işlerinde başarılı olursunuz.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

23 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>