İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün işiniz ile ilgili bir konu yüzünden sevgilinizle kavga edeceksiniz ve kontrolü elinizde tutmakta bir hayli zorlanacaksınız. Sevgilinizden anlayışlı ve sabırlı olmasını istiyorsunuz.

Bugün sabah saatlerinde resmi dairelerde bazı evraklarla uğraşmak zorunda kalacaksınız ve sinirleriniz çok yıpranacak. İlerleyen saatlerde ise günlük işlerinizle ilgileneceksiniz.

Ay sonu yaklaştı ve paranızı artık ölçülü harcamak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz fakat her gün karşınıza ayrı bir masraf çıkıyor. Bu konuda kendinize bir plan yapmalısınız ve uygulamaya geçmek zorundasınız.

Hava değişimlerinden doğan bir sağlık problemi ile karşı karşıya kalacaksınız. Psikolojiniz buna bağlı olarak olumsuz yönde etkilenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızla yada kişisel bir ilişkinizle ilgili olarak kararsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çok güzel düşünceleriniz ve beklentileriniz var ancak olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz. İş yaşamınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar önemli olmayacaktır. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda biraz daha hassas ve esnek olmaya çalışmalısınız.

24 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Bu enerji, sözlerinizi  ustaca kullanmanızı,  düşüncelerinizi belli bir konu üzerinde başarıyla odaklamanızı sağlayacak.  Hızlıca işlerimizi yoluna koymak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceğiz. Saat 05:01 Ay-Venüs kavuşumu gayet olumlu. Çünkü hem hayatın lezzetli yanlarının tadına varmanızda ve hissetmenizde destek oluyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi güçlendiriyor. İnsanlar sizin özel ve renkli olan kişiliğinizin farkına varıyorlar. Yenilikte bulunma arzunuz yüreğinizde büyüyor. Kaliteyi önemsiyorsunuz. İnsanların güzelliklere layık olduğunu düşündüğünüz için, her sözünüzle, tavrınızla gözlerin üzerinize çevrilmesi kolaylaşıyor. Yeni tanışmalar, buluşmalar, paylaşımlar bugün gayet olumlu. Hayatınızda bazı belirsizlikler olsa bile bunların çözüme kavuşacağından şüpheniz kalmıyor. Moralinizin ve ağız tadınızın  yerinde olacağını söylemeliyim. Saat 08:21 Ay-Uranüs olumlu görünümü, farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek  adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 09:39 Ay-Mars görünümü, bir yandan aktif bir şekilde ve oldukça cesur hareket etmemiz sağlıyor. Diğer yandan maddi konularda elden geldiğince dikkatli olmak zorundayız. Bu kadar arzulu olmamıza rağmen, istediğimiz gibi harcamada bulunamamak bizi biraz sıkabilir. Saat 11:25 Ay-Satürn mücadeleci görünümünün ardından Ay, 25 Ağustos saat 12:32 olana dek boşlukta ilerleyecek. Genelde olumlu, uygulamaya dönük, iyi niyetli ve cömert davranmamıza rağmen bazı kişiler veya işler yüzünden gerginleşiriz. Bir yanda isteklerinizi elde etme arzunuz  diğer tarafta mecburiyetler yüzünden  sıkışıp kalırız. Mutlu gülümsemelerin günü olsun, Kalben Sevgilerimle,

24 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. . Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebilirsiniz. Aşıklar arasında kıskançlıklar söz konusu olacak Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemediğiniz organizasyonların, bağlantıların veya işlerin içinde olmamanız ve net şekilde ‘'hayır'' demeniz gereken bir hafta sonu. Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Evinize, ailenize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız. Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz. Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HERHANGİ bir konuda sorumluluk alabilirsiniz. Bu konuda yeteri kadar hassasiyet göstermeniz alacağınız sonucu etkileyecektir.

24 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

24 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>