İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletilebilir. Bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil gibi. Öfkeniz sevginize yenik düşecek. Belli ki onu hala çok seviyorsunuz, ama kızgınlığınız sürüyor.

Bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden. Zaman, zaman güç kararların başında yalnız kalmanız sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek.

Bütçenizi gözden geçirdiğinizde tasarruf zorunluluğunuzu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekiyor. Akılcı tercihler bugünlerde sizi biraz ferahlatabilir.

İş yaşamınızda konumunuzu bilerek, becerilerinizi iyi değerlendirerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor. Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız, ama sizin de içinize pek sinmeyecek. Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor.

24 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz,  saat 00:57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulmasının güçlü tesirleri altında başlıyor.  Anlamı ve önemini, tüm görünümleriyle ele alarak incelemek yararlı olur. Saat 00:11 Ay-Venüs kavuşumu bu Tutulmada,  bir  yandan gücünüzü kanıtlamaya çalışırken, diğer taraftan sizi birilerinin baskı altına alması anlamına gelebilir. İş veya gündelik hayatınızda ilişki sorunlarının sebep olduğu kaygılar rahatsız edici olabilir. Saat 00:57 Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayattaki uğraşılarınız, projeleriniz, işteki verimliliğiniz gibi konuların 9 Kasım tarihi itibariyle ele alınmasında yarar var. Gelişmelere göre kararlarınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası mali konularda başkalarından güçlü destekler görebilirsiniz. Saat 09:28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulma nedeniyle, işlerimizi disiplinli bir şekilde yoluna koyma gerekliliği her ne kadar bizi rahatsız etse de, endişeli davranmadan, kaygılara sürüklenmeden, ayrıntıların üzerinde fazlaca durarak kendimizi tedirgin etmeden işlerimizi yoluna koymalıyız. Şartlarımız gereği, güçlüklerle mücadele etmek durumunda kalabiliriz. Ancak bu görünümün bir faydası var. Olumlu sonuçlar alacağımıza dair içgörümüzü yükseltiyor. Evet belki zorlanıyorum ama sonuç mutlaka iyi olacaktır dememizi sağlıyor. Saat 21:15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmanın bizi sınırlayıcı olan her şeyi geride bırakacağımızı gösteriyor. Kolay olmasa da,  bu tutulma sayesinde, her durumu derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak  kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz. Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi en iyi şekilde ortaya dökebileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve bu konuda çevrenize de destek vermek istiyorsunuz. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalı ve gücünüzü bölmemelisiniz.Toplumsal ihtiyaçlarınızı doğrultusunda hareket ederek, egonuzu ön plana çıkarıyorsunuz.

24 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için çok fazla anlam ifade etmeyen ya da verimli olmadığını düşündüğünüz iş, düzenleme, plan veya ilişkilerden vazgeçebileceğiniz ve yenilerine yelken açabileceğiniz bir süreç başlıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Gece yarısı itibariyle Akrep burcunda meydana gelen parçalı güneş tutulması ve yeni ay, özellikle Akrep burcunun ilk 6 günü doğanları(aynı şeyleri ülkemiz açısından da değerlendirmeye almalıyız. Ne de olsa tutulma ve yeni ay, ülkemizin güneşinin tam derecesinde olmasa bile yakın derecesinde gerçekleşiyor) başta olmak üzere, hepimizi harekete geçmeye ve yenilenmeye zorlayabilir. Aslında tutulmalar önemli krizler, doğada hareketlilik ve değişim dönüşüm anlamına gelmesine rağmen, bu tutulma ve yeni ay daha olumlu etkileri de devreye sokabilir. Ortaya çıkan bilgiler ve haberler gelişimi destekleyebileceği gibi Venüs'ün olumlu açısı ilişkilerin beslenmesi ve birbirine kenetlenme açısından önem taşıyor. Olumlu etkileşimler özellikle ilişkilerde dürüstlüğü körükleyebilir. Aşk hayatını veya sevgi temalı ilişkileri ilgilendiren konularda itirafları gündeme getirebilir. Ancak, Neptün'ün olumlu katkısı nedeniyle, aşırı iyimserlik ve yüksek sevgi ortaya çıkartan açılar, belirsizliklere rağmen harekete geçmeyi körüklerken, gizli kapaklı işleri perdeleyebilir. Aşırı iyimser bakış ön plana çıkabilir ve yanlış adımlar atılabilir. EN ÖNEMLİ KISIM: Yarım kalmış ya da ucu açık bırakılmış mevzular tamamlanıyor ve yeni bir sayfa açılıyor. Ancak, geçmişe bağlı hareket etmeli ve bir süre önce meydana gelmiş olayları hatırlamalıyız. Bu durumda gayretlerimizin sonuçlarını almaya başladığımızı ve çalışmalarımızdaki yaratıcılığı ya da zekayı görebiliriz. Bu esnada, hangi konularda bazı tohumlar atıyor ya da temeller hazırlıyorsak, önümüzdeki günlerin ya da ayların bu zemin üzerinde şekil alacağını hatırlamamızda fayda var. Yani dikkatli ilerleyene olumlu, acele veya plansız giden için olumsuz bir tutulma. Ne diyelim; herşeyin hayırlısı gelsin…

24 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca sağlık ve işe dair konulara odaklı olacaksınız. Yeni bir çalışma düzeni veya üretim tekniği gündeme gelebilir. Zekanızı gösterebileceğiniz durumlar oluşacak. Çalışma arkadaşlarınızla olan uyumunuzu korumaya özen göstermelisiniz. Sağlık konularında pratik davranabilir, alışkanlıklarınızda ufak değişiklikler yapabilirsiniz.

24 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYAL kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ortam değiştirmeniz son derece iyi gelecek size. Uzaktan alacağınız haberler biraz daha keyif verecek.

24 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

24 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>