İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elinize onun gönlünü almanız için bir fırsat geçecek. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir. Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak. Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılabilir.

Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışmalı, Sizi siz yapan görüşlerinize sahip çıkarak sakinlikle savunma yapmayı öğrenmelisiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba gününe, saat 08:40 itibariyle etkili Ay-Terazi burcu geçişiyle adım atıyoruz. Bu enerji, aşk hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde gerçekçi bir şekilde durabilmenizi, mantıklı gözden geçirmelerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Böylece değişimleri, yeniliklerin üzerinde tekrar düşünme olanağı bulursunuz. Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak  ilkdördün, parasal kazancınızla ilgili konularda hassas, hayatınızı güven içinde sürdürmek isteğinizin  yoğun, kimseye muhtaç olmadan ayakta kalma arzunuzun yüksek olduğunun göstergesidir. Size göre mutluluğun, mutsuzluğun, başarının veya başarısızlığın altında yatan en önemli sebep maddi ve manevi anlamda güven içinde yaşamaktır.  Kimileri aşkta aradığını bulduğunda kendini güvende hisseder. Sosyal hayatla olan ilişkisi güçlenir.  Bazılarına görehayatındaki başarıdır. Bu başarı beraberinde para sahibi olmayı sağlar. Parası olan insan, yaşamı coşkuyla karşılar, geleceğe güvenle bakar. Bazıları için, bir evlat sahibi olmaktır. Onun geleceğini hazırlamak, ona güvenli bir hayat sunabilmek için çabalar, bundan tatmin olur. İşte bugünkü ilkdördün, kendimizi güvende hissettirecek olana yönelmek amaçlı mücadelenin göstergesidir. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Para sahibi olmak, kazanmak, güven içinde olmak çok daha önemli hale geliyor. Öyle ki, paranız varsa,  moraliniz gayet iyidir, yoksa canınız sıkkındır. Her durumda kazanmak dürtüsüyle hareket ettiğiniz için sonuç başarısız olduğunda gerginleşirsiniz, çatacak yer ararsınız. Tüm gücünüzle gelirinizi arttırmak yönünde girişimlerde bulunmayı düşünebilirsiniz. Ancak elinizdekini avucunuzdakini kaybetmekten de korkarsınız. Aileniz, eviniz, çocuklarınız veya tümüyle değer verdiğiniz kişilerin güven içinde yaşaması adına kaygılandığınız bu süreçte, üç kuruşun dahi hesabını yapabilirsiniz. Fiyatları karşılaştırırsınız. Nereden daha ucuza alırım diye hesap kitap yapabilirsiniz. Mars etkisi geçtikten sonra aldığınız ürünlerden memnun kalmadığınız olur veya kullanmazsınız. Sağlık veya bir başka nedenle bütçeyi de aşarsınız. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kalbi dolu olanlar, partnerleriyle ortak sosyal aktiviteler içinde olacaklardır.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda koşuşturmaların arttğı günler. Özellikle, ayın son günlerinde, bazı kişileri ikna etmek için manipulatif yollar deneme niyetinde olabilirsiniz. Ancak, yeterince sempatik ve ‘'hayır'' denmesi zor birisi olduğunuz düşünülürse, dürüst olmanız durumunda insanlar size zaten onay vereceklerdir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyif aldığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Ailevi konular sizi meşgul edebilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskilere karşı oldukça tutucu ve koruyucu olduğunuz bu günlerde sanki insanlar sizinle zıtlaşıyor. Siz ise tutuculuğunuzdan asla ödün vermiyorsunuz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam bir destek alırken, hayal ettiğiniz bir görüşmeyi yapabilir, bulunduğunuz her ortamda yaydığınız sevgi ve aşk enerjisi ile dikkat çeken ve beğenilen kişi olabilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Çalışıyorsanız enerjiniz düşük olabilir. Plan yaparken gerçekçi olmalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınız veya arkadaşlarınız sizin rahatlamanızı, rahat nefes almanızı sağlayacak, size iyi gelecek bir teklifle gelebilirler size. Bu birteklifi olabilir veya birlikte keyif dolu bir seyahate çıkabilirsiniz. Önemli mühim imzalar atmanız gerebilir ki bunun için gökyüzü oldukça destekleyici bir pozisyonda olacak sizler için. Kuzen veya kardeşlerinizden ya da sürpriz destekler görebilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Tatlılardan uzak durun.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
03° 00' 41" R
Ay
Yay
04° 08' 28" R
Merkür
Boğa
11° 11' 16"
Venüs
Boğa
29° 46' 41"
Mars
Koç
17° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
29° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 18' 28"
Uranüs
Boğa
23° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 30' 35"
Plüton
Kova
02° 00' 12"
Chiron
Koç
21° 53' 06"
Lilith
Başak
25° 55' 50"
True Node
Koç
14° 41' 57"
Son Güncelleme : 23/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>