İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz. Duygu karmaşası içerisinde olduğunuz bugün önce kendi duygularınız netleştirmeli sonra onunla konuşmalısınız.

Zihinsel faaliyetleriniz oldukça yüksek. Yalnız işinizle ilgilenmiyor arkadaşlarınızın işlerine de müdahale ediyorsunuz. Sizin yardım sandığınız bu müdahaleleriniz onların canını sıkıyor. Bu davranışlarınızı bırakmalısınız.

Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabileceğiniz görülüyor.

Kendinizi ruhsal yönden iyi hissetmediğiniz zamanlar önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve sizi sıkan ortamdan kısa bir süre uzaklaşıp iyice düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara merak duyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün araştırmaya yönelik geziler planlamak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yakınlarınızdan alacağınız desteğin sizi rahatlatacağı görülüyor.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:59 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, Perşembe günü boyunca etkili olmayı sürdürecek. Sahip olduğunuz maddi veya manevi değerlerinizi koruma altına almanız mümkündür. İnsanlarla aranıza belirli bir mesafe koysanız da, bu olumsuz yönde değildir. Sadece kendinizi korumak amaçlıdır. Saat 14:09 Venüs-Neptün arasındaki olumlu görünüm, güven içinde yaşama arzumuzu yükselten bu enerji ailemizin ve sevdiklerimizin üzerine titrediğimizi gösteriyor. Hayattan olumlu yönde beklentilerimiz var. Bunca karmaşalar, zorluklar yaşamamıza rağmen, yüreğimizdeki bir ses, dayan ve inan diyerek bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalıyor. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında bütçenizle  alakalı düzenlemelerde bulunabilir, ailevi ve ilişkinizi ilgilendiren meseleler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumunu gayet olumlu buluyorum. Her şeyden önce bu bir seyahate çıkmanın veya böyle bir plan yapmanın işaretçisidir. Sevdiklerinizle bir araya gelmek, yeni bir ilişkiye başlamak yönünde de heyecan vericidir. Kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade etmenizde ve başkalarının ilgisini üzerinize çekmenizde size ayrı bir ışık sunar. Erdemli yönlerinizi ortaya çıkartır. Hayatın güzel yanlarını özümsemenizde size destek güçtür. Ancak tabii ki abartmayacağız. Başkalarının da görüşlerini alacağız. Bu aşırı güven duygusunu, etrafımızdaki insanların da gelişimi için destek vererek kullanacağız. İşte o zaman hem seviliriz hem de kendimizi çok daha güzel hissederiz. Ben bu kavuşumu tatmin edici gelişmelerin maddi ve manevi anlamda yükselişi olarak yorumluyorum. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda olmasına rağmen; boşluğa düşeceği için; duygu karmaşası yaşayacaksınız. Aklınızdan geçen olayları irdelemek yerine; düşünmeyin ve arkanıza atın. Sonucun sizin lehinize gelişeceği bir gerçek. Maddi konularda Venüs'ten olumlu etki alıyorsunuz. Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız. Yanıltıcı etkiler devrede. Sizden bilgi sakladığını düşündüğünüz kişiler varsa, daha fazla soru sormanız gerekiyor. İş hayatınıza ve yeteneklerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinize dair güvence arayışınız kuvvetlenecek. Özellikle maddi açıdan sizi rahatlatacak çözümlerin peşine düşebilirsiniz. Para ve kaynaklar konularında daha gayretli olacaksınız. Alacaklarınızı tahsil etme ve gereksiz masrafları kısmakta hedeflerinizi tutturuyorsunuz. Özellikle bekleyen işlerinizi tamamlamaya çalışın.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE içinde herhangi bir konuda fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Olayların fazla büyümesine izin verip yangına körükle gitmeyin.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 25" R
Ay
Koç
13° 20' 29"
Merkür
Koç
19° 59' 45"
Venüs
Boğa
07° 44' 59"
Mars
Koç
03° 56' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 24"
Satürn
Balık
17° 02' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 43"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 50"
Lilith
Başak
23° 56' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>