İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle olan ilişkinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Tutarlı yaklaşımlarınızın ilişkinizi geliştireceği bir gündesiniz.

Kendinize duyduğunuz güvenin azalabileceği bugün, önünüze sürülen işi başarısızlık yapmak korkusu ile kabul etmeyebilirsiniz. Oysa pratik fikirlerinizi ortaya koyarak işin üstesinden gelebilirsiniz.

Parasal ve maddi konulara daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. Belki de bütçenizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Yeni yatırımlar için zor koşullar getirebilir.

Gergin bir gün. Özellikle işe ait stresler ilişkilerinize güçlü bir şekilde yansıyacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz söylenebilir. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir. Sizin için ön planda olan konuların başında yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor.

22 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz,  burcunuzda  ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor.  Yeni fikirlere ve gelişmelere açıksınız. Ancak yanılmamak için dikkatli olmayı bilmemiz lazım. Sözgelimi sözleşmeler,konuları, imza gerektiren evraklar, görüşmeler bunların tümünde aklı başında hareket edelim. Saat 09:18 Ay-Neptün zorlu görünümü, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı davranılmaması  gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. İş ve kişisel kararlarınızı uygun olmayan bu saatte almamaya çalışmanızda yarar var. Günün en önemli görünümü, Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu karşıtlık saat 09:49 itibariyle  gerçekleşecek. Sizin parasal konuları gerçekçi bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Yöneticiniz Merkür,  Yengeç burcunda ilerlediği için, hassasiyet çok fazla. Sürekli güvende miyim değil miyim soruları kafanızı kurcalayabilir. Bir şeylere adım atmak isterken, engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Bu engellenme sonucunda zekice ve pratik bir şekilde hareket etmeniz zorlaşır. Oysaki burada yapılması gereken, durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmektir. Böylece yapılması gerekenleri ayırt edebilir ve  boş yere duygusal düşünerek kendinizi engellemezsiniz. Birbirimizin sesine kulak verelim, birbirimizi dinleyelim ve sevgiyle sarmaş dolaş olalım. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda; istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecektir.

22 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut gezegen etkileri bazı konularda kendinizi zorlamanız gerektiğine işaret ediyor. Ancak, bu esnada kullandığınız yöntemler düşündüğünüz kadar etkili olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik olayları ya da harika sürprizleri gündemimize taşıyan heyecan verici gezegen Uranüs yarın itibariyle 5 aylık geri hareketine başlıyor. Bu durum hepimizi kendi burcumuza ve doğum anımıza göre çıkartılmış bireysel yıldız haritalarımıza göre farklı alanlarda etkiliyor. Bu durumdan bugün burç başlıkları altında zaten bahsediyorum. Hayatımızda yolunda gitmeyen olayları gözden geçirme ve yeniden değerlendirme fırsatı bulabileceğimiz bir dönem olabilir bu süreç. Ancak, bu süreçte yaşanabilecek ani değişikliklerin olumsuz değil olumlu tarafına odaklanmak yaşam prensibi olarak hepimize çok iyi gelecektir. Örneğin ben yeni bir ülkeye taşınmak zorunda kalsam, arkada bıraktıklarıma üzülmek yerine, beni bekleyen yeni yerleri ve kişileri hayal edip heyecan duyarım. Şikayet veya üzüntü duymak, evrensel planda boşa pedal çevirmek anlamına geliyor. Hayat, başımıza gelen şeylere ne kadar yaratıcı yaklaşabileceğimizi test ediyor çoğu zaman. Geç oldu, ama ben bunu anladım bu yaşta ve hayatım çok kolaylaştı. Umarım sizde de işe yarar, hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli, kişisel konulara odaklı ve enerjiksiniz. Yeni adımlar atma ve değişme isteğiniz çok kuvvetli olabilir. Sağlık ve ilişkiler açısından hareketlilik gözüküyor. Yarım kalmış tedaviler veya kontrollerinizi tamamlayabilirsiniz. Tabi ihmal ettiğiniz diyetinize tekrar dikkatinizi vermenizde son derece yararlı olabilir. Yeni kararlarınızı ilişkinize yansıtmakta acele etmeyin.

22 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yaşayacağınız olaylar karşısında çok net kararlar almamanızda fayda var. Keskin sirke küpüne zarar verir misali sakin olmanız daha iyi olacaktır.

22 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 36"
Ay
Kova
27° 01' 27"
Merkür
Koç
17° 56' 31"
Venüs
Boğa
03° 48' 54"
Mars
Koç
01° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 28"
Satürn
Balık
16° 46' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 14"
Lilith
Başak
23° 35' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>