İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle değişik uğraşlar, size keyif verebilecek geziler yapabilirsiniz. Bu arada romantizmin yine yüksek seyredebileceği söylenebilir.

Zorlu ve yapılması zorlu görünen konuları çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugünarkadaşlarınızın sorunlarını algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız dikkat çekerken aşırı tepkilerden kaçının.

Özellikle sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler ve yanlış anlamalar mümkün. Daha objektif olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden oldukça yorulabilirsiniz. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Kendinize güveninizin ve iyimserliğinizin yüksek olabileceği bir gün. Aldığınız etkilerle girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebilirsiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Boğa burcu seyriyle yeni haftamızı selamlıyoruz. Günlük aktivitemizde, fiziksel ve ruhsal açıdan huzur veren kişilere, durumlara ve  aktivitelere yöneleceğiz.  Zevklerimize  düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Geleceğe güvenle bakma arzumuz bir hayli yükselecek.  Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 17:12-19:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İçinden çıkamadığımız bir durumu zorlamak yerine, bu saatlerde  kendi akışına bırakmak  ve sakin bir şekilde düşünmek, iç sesimize kulak vermek gayet yararlıdır. Böylece hem kendinizi üzmemiş hem de yormamış olursunuz. Saat 19:35 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay, konuşmak, bağlantılarda bulunmak, kendinizi ifade etmek arzunuzu işaret ediyor. İletişimin her türlüsünden yararlanabiliriz. Bir hayli hareketlenirsiniz. Uzun süre bir yerde oturmak, bulunmak istemezsiniz. Saat 21:52 Ay-Jüpiter görünümü sizleri heveslendirici, canlandırıcı, etrafınızdaki her insanı etkilemenizde yardımcı aktif bir enerjidir. Özünde hareketlilik, iletişim, bildiklerinizi paylaşmak ve takdir edilmek ihtiyacı vardır. İletişimde bulunursunuz, yazışırsınız, haberleşirsiniz. Bu saatler sizi bir hayli neşeli kılar. Enerjiniz epeyce yüksektir. Göz önünde olmaktan hoşlanırsınız. Yeni haftanın sizleri mutlu edecek gelişmelere ve haberlere  işaret olması dileğimle,

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermeden önce öylesine ince eleyip sık dokuyorsunuz ki, çevrenizdeki kişileri canından bezdirebilirsiniz. Dar düşünceli ve bağnaz kişiler tarafından yargılanmanız sorun değil. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önerilerde bulunmanız ve yardımcı olmanız durumunda diğerleri planlarınıza katılımda bulunmak veya işlerinizin içinde yer almak isteyeceklerdir. Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor. Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha dengeli ve sabırlı olmanız gereken durumlar var. Sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ancak gizli düşmanlarınıza fırsat vermemek için sakin ve tedbirli davranmalısınız. Olgunlaşma ve derin düşünme temaları öne çıkıyor. Kişisel gelişiminiz için faydalarını göreceğiniz deneyimleriniz olabilir. Daha açık fikirli olun.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ insana eziyet etmekten, kızdırmaktan keyif alıyor gibisiniz. Şaka yaptığınızı belli edin yoksa küslükler yaşanabilir.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 36"
Ay
Kova
21° 26' 11"
Merkür
Koç
17° 44' 03"
Venüs
Boğa
03° 19' 42"
Mars
Koç
01° 10' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 55"
Satürn
Balık
16° 44' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 19"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 54"
Lilith
Başak
23° 32' 51"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:21

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>