İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişken, karmaşık ve sıkılgan bir yapınız olabilir. Bu durum yakın ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Kendinizi ruhsal yönden çevrenize kapalı hissedeceğiniz bir gün. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 11:37 Ay-Uranüs kavuşumu aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Özgürce, dilediğiniz şekilde fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Eskiye bağımlı kalmak yerine, yeniye yer açmak için sabırsızlanırsınız. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ancak bazı kişilerle görüş ayrılığınız nedeniyle bağlantınızı kesebilirsiniz. 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10:23 Saat 22:40 tarihleri arasında parasal kazanım evinizde etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, genel olarak, maddi konularda duyarlılık verir. İşte bu hassasiyet daha dikkatli davranmanızı, olur olmaz kararlar almamanızı, yorganıza göre bacağınızı uzatmanız anlamındadır. Güvence, geleceğinizi garanti altına alma, daha doğru yatırımlarda bulunarak güçlenme veya elinizdeki çarçur etmeden bir kenarda tutma bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz, ister istemez adımlarınızı doğru yönde atmanızı sağlayabilir. Harcamalarınıza dikkat edersiniz ve kredi kartı kullanımında ölçülü davranırsınız. Genel bu süreçte sıkı  pazarlıklar yapılır, ekonomik olana yöneliriz. Sevdiğinizi koruma, kollama, onun rahatını düşünme, hayatını garanti altına alma arzunuz yoğundur. Anne ve Baba İkizler de aynı şekilde çocukları için bu şekilde hareket ederler. Tutumlu bir sevgili başınızın tacıdır. Mali açıdan size yardımcı olması, sizin değerlerinizi kazancınız en az sizin kadar önemsemesi,  ilişki seçiminde veya devam eden beraberliğinizde gayet önemlidir. Beklenmedik masraflar veya durumlar oluştuğunda genel olarak parasal açıdan size destek olunmasını beklersiniz. Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,

18 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde sizinle aynı fikirde olan bazı arkadaşlarınıza şans verme durumundasınız.. Yenilikler konusunda kendinizi denemek için tam sırası. İş gezilerimi gündeme gelecek. Sabit düşünceli fakatbitirici insanlarla birlikte olmak size yarar sağlayacaktır. Fikirleri size cazip gelen kişilerle işbirliği görünüyor.

18 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız. Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir. Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Aşırı duygusal tepkiler verebileceğimiz, rekabet veya mücadele ortamlarına girebileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken kişi veya durumlar varsa başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir. Zorlayıcı durumları olumlu değişiklikler yapmak ve yenilenmek için kullanmak en doğrusu olacaktır. Ne de olsa kabuk değiştirme zamanlarındayız. Not: Bugün ve herzaman günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sürprizler, yeni tanışmalarla dolu hoş bir gündesiniz. Planlarınızda esnek olmanızda fayda var. Çünkü gün içinde beklenmedik gelişmeler olabilir. İşten yana kazançlar konusunda hareketlilik gözüküyor. Kazançlarınızı arttıracak yeni girişimler peşindesiniz. Vakıf, dernek, meslek birliği gibi kuruluşlarda görev alabilirsiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİ gün içine yayın. Sizi ilgilendirmeyen konularla vakit kaybetmeyin. Bugün kendiniz için ne yaparsanız yanınıza kâr kalacak.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

18 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>