İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zorunlulukları sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bugün ikili bir ilişkinizde tutarlı ve yumuşak davranışlar, birtakım şeyleri düzeltebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor. Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:06-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dilediğimiz biçimde kendimizi  ifade edemediğimizi düşünürüz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında gücünüzü herkesin yararına olacak şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yerde haksızlık mı var. Hemen müdahalede bulunur, savaşırsınız. Herkesin sizin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünürsünüz. Bu saatlerde sizi aktif olarak her yerde görebiliriz. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, sizi toplumsal ilişkilerinizde, bireysel planlamalarınızda destekleyici ve aktif edicidir. Sözleriniz ve duruşunuz diğerleri tarafından hayranlıkla izlenir. Kendinizle barışıksınızdır. Bu saatlerde keyfiniz yerindedir. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Bugün bir çok kombinasyon çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Ön yargısız yaklaşım tarzınız, karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor.

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum içerisine çıkmaktan çekinmemeli ve arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla doğal şekilde ilerleyen durumları takip etmelisiniz. Uzlaşmacı ve orta yolcu bir profil çizmeniz durumunda imajınız parlayabilir. Düşünce ve fikirlerinizi yüksek sesle dile getirebilirseniz destekçiniz veya size yardımcı olmak isteyen kişiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kafanızda pek çok düşünce olabilirsiniz. Öğle sonrasında sizi harekete geçirecek pek çok yenilik içinde olabilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan sizi meşgul eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi iç durumunuza yönelebilirsiniz. Romantik ilişkiler içindesiniz ancak aklınız oldukça karışık.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok istediğiniz bazı olaylar oluşana dek her şeyi kendinize saklamayı öğrenmelisiniz. Çünkü oldukça özel ve büyük başarılar getirecek konuları çok fazla kişiye anlattığınız zaman onların negatif etkilerinin altında kalabiliyor ve kararsızlıkla önemli konuları dahi erteliyorsunuz.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi gerek sağlık açısından, gerekse günlük aktivitelerinizde zorlayabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok sosyalleşecek ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız aktiviteleri devreye sokacaksınız. Sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecek

23 TEMMUZ 2016 İKİZLER BURCU YORUMU

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınızda yaşadıklarınızla özel hayatınız arasındaki uyumsuzluk bugün biraz daha gözünüze batabilir. Fedakarlık gösterdiğiniz konularda ne derece karşılığını aldığınızın sorgulamasını yapabilirsiniz.Maddi olarak tatmin duygusu yaşıyor olsanız da bireysel olarak özgürlüğünüzün kısıtlandığı ve kendinize zaman ayıramama gerçekliğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar bilhassa mesleki koşulların irdelenmesiyle ilgili zihninizi rahatlatmanız gerekmektedir. Sabah saatleri Ay'ın boşluk etkisinde akışta kalmalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>