İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:34 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığı yakın veya uzak çevremizle alakalı ilişkilerimizde yaşanması muhtemel gelişmelerin işaretçisidir. Bir yandan dost canlısı ve paylaşımcı hareket ederiz. Diğer yandan ilgi uyandırmayı, beğenilmeyi, takdir edilmeyi bekleriz. Yolculuk, üyelik işlemleri, faaliyetlerde bulunmak adına bir araya gelme şeklinde gelişmeler yaşanabilir. Saat 06:58 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, iletişimsel konularda istenmeyen bazı konuşmalar veya ummadığınız halde yanlış yönde gelişen hususlar sizi rahatsız edebilir. Ancak böyle bir durumda zekice manevralarda bulunarak durumu kurtarabilir, lehinize çevirebilirsiniz. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,    

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda ilgili önemli gelişmeler mevcut. Çevrenizden destek beklemeniz sizi yanlış yönlenmenize neden olabilir. . Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vade sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak. Çevrenizde beğenilen bir kişi olmanız, çoğu kez başınızı ağrıtıyor. Dikkatli olun.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızı ve maddi durumunuzu kontrol altında tutabilirseniz güzel bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle ya da evde ve ailenizle zaman geçirmeye çalışmalısınız. Birlikte yapmaktan hoşlandığınız işlere zaman ayırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde tatil organizasyonları yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için fırsatlar çıkabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konulardaki sıkışıklıklar sizi rahatsız edebilir. Etrafınızdaki insanlarla çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Endişe duyduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman sergilediğiniz güven veren imajınızın aksine sizden hiç beklenmeyen bir şeyler yapabilirsiniz. Ancak bunun bedeli olacağını bilin.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgi alanınız daha çok seyahat veya eğitime dayalı konularda olmaya başlayacak. Uzak çevrenizden sabah alacağınız bazı haberler, olayları daha etraflı düşünmenize yol açabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak çok yönlü ve değişken bir yapıda olmanız olasıdır. Özgürlük, sıra dışılık ve gerçekleşmesi ulaşılmaz olan konulara karşı merakınız artabilir.Hukuki meselelerde desteği olmayan kanıtlarla vakit kaybetme riskine sahipsiniz. Fikirlerinizin kabul görmesi konusunda daha ikna edici ve tutarlı olmanız gerekebilir. Gayrimenkulle ilgili fırsatlara dikkat etmelisiniz. Ebeveyninizin ve ailenizin sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Ancak fikirlerin aktarımı konusunda ne kadar doğru bir iletişimde olduğunuz da konu kadar önem taşımaktadır.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>