İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız beklediğiniz ölçüde olmasa da sonuç getirecek.

Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar kalıcı değil. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

Yakın bir akraba ilişkinizde para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Sizi bu konuda tahrik edebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Birtakım problemlere yaklaşımınızda bazı zayıflıklar var. İçinizde gizli tuttuğunuz enerjiyi ortaya çıkarmalı ve isabetli değerlendirmelerle olayların üzerine yansıtabilmelisiniz. Bu tutum, birçok çözümsüzlüğü başarıya dönüştürebilecek.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, güvence, kazanç, kendimizi garanti altına almak, parasal konularda tutumlu davranmak kadar, başkalarıyla alakalı konularda da finansal anlamda sorumluluğa yöneltiyor. Evet, biz paramızı idareli kullanmayı istiyoruz da, acaba muhasebemizi doğru yapıyor muyuz? Buna bakacağız. Gerçekçi olmak gerekiyor. İlişkilerimizde ve yatırımlarda güven ve sağlamlık ilkesi çerçevesinde hareket edeceğiz. Kredi, borçlanma,ortaklıkları, partnerimizle olan durumumuza objektif anlamda bakmak zamanıdır. Dolunayın oluşumu ardından Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki, biz bu Dolunayda her işimizi alternatif bir yolla çözüme kavuşturabiliriz. Evet, maddi ve manevi anlamda güçlenmek için yeni arayışlar, fırsatlar karşımıza çıkabilir. Tercihlerimizi ona göre yapabiliriz. Venüs-Satürn görünümü gayet olumludur. İlişki sorunlarını giderebilecek çıkış yolları bulmanızda yardımcıdır. Ayrıca bu konuda daha aklı başında seçimlerde bulunmamızda, bir ilişkinin ilerisi adına sağlamlaşmasında, tercihlerimizi dikkatli şeklide yapmamızda yardımcıdır. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşantınızla ilgili hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Bugün kariyerinizle ilgili bir takım çalışmalar söz konusu olacaktır. Kişisel egonuzun yüksek olduğu bir gün.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyacınız olmayan şeyleri almadan veya bu tarz harcamalar yapmadan önce, bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Yaptığınız işlere istikrarlı yaklaşımlarınız olumlu sonuçlar doğurabilir. Borca girmemeye çalışmanızda fayda var.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işler sizi meşgul edebilir. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde keyif alacağınız durumlar ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde sorumluluk almanız gerekebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Revizyon gerektiren işlere yönelebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet ve merhamet duygularınız yoğun. Bazen bencil olmaya çalışsanız da haksızlık size göre değil. İster istemez olaylara dahil oluyor ve sorunları çözüyorsunuz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal konular, vergi, kredi, faiz, banka, borç ve ödemeler gündeminizde olabilir. Paranızın hesabını yaparken ortaya çıkacak bir ödeme sizi biraz da olsa strese sokabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında bugün çaba gösterme konusunda zayıf hissedebilirsiniz. Ay’ın gece saatlerindeki uzun süreli boşluk etkisinden dolayı olumsuzluklara dalmak ve negatif düşünceler içinde uyanmak mümkündür.Olayları akışına bırakıp zaruri ihtiyaçlarınızı giderip öğle saatleri enerjinizin geri dönüşünü beklemelisiniz. Bu saatlerden itibaren ise merak ettiğiniz zihinsel fenomenler üzerinde araştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Sırt çantanızı alıp plansız ve programsız bir kaçamağa heves duyabilirsiniz. Yabancı kültürlere ilginiz artabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 09' 13" R
Ay
Aslan
12° 46' 49" R
Merkür
Koç
28° 29' 39"
Venüs
Boğa
18° 27' 43"
Mars
Koç
10° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 23"
Satürn
Balık
17° 42' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 00"
Neptün
Balık
29° 17' 60"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 42"
Lilith
Başak
24° 54' 38"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>