İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zorunlulukları sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bugün ikili bir ilişkinizde tutarlı ve yumuşak davranışlar, birtakım şeyleri düzeltebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor. Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor.

24 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 11:21-25 Temmuz saat 00:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak, ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 22:23 Venüs-Neptün karşıtlığı gerçekleşecek. Venüs-Başak burcunda ilerlerken, ev ve ailevi meseleler üzerinde endişeli davranmak, birbirinizi eleştirmek, hayata karşı tatminsiz ve güvensizlik duymak nasıl yanlışsa, var olan düzenlemeleri ertelemek, yarım bırakmak, düşünmeden kararlar vermek de o denli yanlıştır. Neptün-Balık burcunda faydalıdır. Ancakhayatınızla ilgili meselelerde hayalperest olmak sakıncalıdır. Peki bu karşıtlık etkisinde nelere dikkat etmek lazım. Öncelikle ev değiştirme, kiralama, ailenizle bazı önemli hususlar üzerinde ılımlı bir şekilde düşünmekte yarar var. İş-ev arasındaki hayatınızı mutlaka düzene koymalısınız. Bu iki alanda karar vermeden önce her türlü olasılığı gözden geçirmelisiniz. Bu karşıtlık, yaratıcı düşünmeniz için size destektir. Yeter ki, siz ne yaptığınızı iyi bilin ve bu yapmak istediğiniz şeylerin sağlam bir temeli olsun. O zaman hayal kırıklığı yaşanmayacaktır.

24 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunda Ay boşlukta hareket ediyor. Yaptığın işten memnun olmadığını her fırsatta dile getirirken bugün işyerinde göreceğin haksızlıklar üzerine tuz biber olabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgiline duygularını göstermek isterken bazen abartıyor olabilirsin. Gereksiz kıskançlıklar göstermen sevgilinin güvenini sarsar, uzaklaşmasına sebep olabilir. Gün içerisinde arkadaşınla görüşebilir, evliliği ile ilgili sarsıcı gelişmelerden haberdar olabilirsin. Taraf olmadan destek olmak aranızdaki bağı güçlendirecek. Gün sonunda stres kaynaklı mide ağrıları yaşayabilirsin.

24 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek gelir ve kazançlar elde etmek için bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi bir şekilde görebilmeli ve değerlendirebilmelisiniz. Zira bugünün sizler için adeta bir şans kapısı olduğunu söylemek hiç de yanlış olmayacaktır.

24 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Yurt dışı seyahatlerine çıkmanız olasıdır. İş anlaşmalarınızı yaparken sözleşme maddelerine dikkat etmenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde dengede olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız programda keyifli anlar geçirmeniz mümkün.

24 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve arkadaşlarınız ile iletişiminiz giderek kuvvetleniyor. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olacaksınız.

24 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yapmanız gereken işler konusunda daha fazla çaba sarf edip, yorulabilirsiniz. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bugün, dinlenmeye vakit ayırmanız faydalı olacaktır.

24 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün Aslan burcuna ilerleyen Güneş ile birlikte bir ay sürecek yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde yakın çevrenizle daha sıkı ilişkiler içinde olmak isteyebilir, kardeşleriniz,arkadaşlarınız ve komşularınızla daha fazla görüşebilirsiniz. İletişim konusunda oldukça yaratıcı davranabilirsiniz, güzel söz ve konuşmalarınızla karşınızdaki kişiyi etkileyebilirsiniz.

24 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün eski ilişkilerden mesaj alabilir hatta karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden kafanız bir hayli karışır.Aldanmaya açık bir gün olduğu için öncelikle zihninizi boşaltmalısınız. Bol bol kitap okuyup ya da aklınızdan geçenleri kağıda dökebilirsiniz. Böylece yazarlık yeteneğiniz ortaya çıkar.

24 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>