İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah iyi bir başlangıç olabilir. Onu göreceksiniz, ya da haber alacaksınız. Akşama doğru küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz, ödün vermez bir duygu olarak tanımanızdan kaynaklanıyor. Onun dışındaki her şeyin ona programlı olmasını savunuyorsunuz.

Uzun zamandır planladığınız bir girişimden, bazı uyarıları ciddi bulup cayacaksınız. Fazla alınganlık gösterdiğiniz bir eleştiri sizi fazlasıyla üzmüş görünüyor. Eleştirinin haklılığı, haksızlığı bir yana, eleştirinin geldiği yere dönüp yeniden bakarsanız, bu eleştiriden gereken yararı sağlayabilirsiniz.

Canınızı oldukça sıkan bir para kaybınız var. Onu kullanmanız için size çok daha gerçekçi yollar gösterilmişti. Siz ise en risk taşıyan yatırımı yaptınız. Şimdi yeniden birikim yapmayı planlayacaksınız. Bir dostunuza parasal desteğiniz olabilir.

Bugün ya da yarın adımınızı mutlaka doğru atmanız gereken bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça hassas tepkiler vereceksiniz. İkili ilişkilerinizde canınızı sıkacak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Duygusal bir sorunu çevrenize yansıtmanız mümkündür. Gün içinde iniş çıkışlı bir ruhsal durum yaşayacaksınız. Kendinizi ve düşünceleriniz anlatmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle bir anlaşmazlık yaşayabilir ve gelişmeler kontrolünüz dışına çıkabilir. İkili ilişkilerinizde esnek olmaya çalışmalısınız.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor ve bu Yeniayın anlam önemi hakkında bir analizde bulunmak için, gün boyu etkili diğer görünümlere bakmak gerekiyor. Saat 11:46 Merkür-Mars görünümü, öncelikle sağlığımız ve ailevi konularda iyi bir analizin, düzenlemeler için akıllıca düşünmenin önemini vurguluyor. Ev içindeki onarımın, bakımın, aksaklık çıkartan arızaların, bir türlü yerli yerine oturmayan meselelerin dikkatlice ele alınması faydalı olacaktır. Ayrıca çalışma hayatımızla ilgili konuların, yerleşim yerinizle ilgili mevzuların da gözden geçirilmesinde yarar var. Sağlık kontrolleri ve tedavilerinizi ihmal etmeyiniz. Saat 12:38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, fikirlerinizi hızlı, değişik, yenilikçi tarzda dışa sunmanızı sağlarken, grup çalışmaları, sosyal faaliyetler anlamında hızlılık kazandırıyor.  Sizi dışarıya, değişime çağırıyor. Ancak bu Yeniay, aile hayatınızı mutlaka gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Saat 15:29 Merkür-Satürn olumlu görünümü ailevi, ev, çalışma hayatı, sağlıkla alakalı konularda sorumluluk yüklediğinden, bir hayli sıkılıyor olabilirsiniz. Çabuk hareket etmek ve kararlar almak isterken, önünüzdeki engeller sizi durdurabilir. Fakat bunlar bir engel gibi değil de, tekrar bir incelemek  ve sorunları çözümlemek adına bir fırsat gibi görürseniz, sizi neyin tatmin edip etmediğini, sizi nelerin engellendiğini net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Sağlık problemleri ve tedaviler için araştırmada bulununuz. Saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay ailevi konular başta olmak üzere, evinizle alakalı meselelerin iyi bir analizle düzgün hale getirilmesi yönünde olumludur. Ancak tam tersine sürekli endişe, mükemmellik arzunuzun aşırılığı, eleştiri, affedememe, hoşgörüsüzlük sizin yuvanız sınırları içinde huzursuz olmanıza yol açar. Benim tavsiyem, detayların üzerinde durmanız ancak bütüne bakmayı da ihmal etmemenizdir. Sürekli bir şeyleri kontrol ederken, burnunuzun ucundaki sorunu görmezden gelmeniz yanlış olur. neler problem yaratıyorsa veya yaratacaksa şimdi bunları ele alma zamanıdır. Ev yaşamınız önümüzdeki bir hayli süreçte odak noktanız haline geliyor. Saat 22:30 Mars-Satürn kavuşumu, bu Yeniayın, sağlığınızı ilgilendiren konularda yapılacak incelemeler açısından önemini işaret ediyor. Ayrıca çalışma hayatınız, yoğunluğunuz, sorumluluklarınızın sizi zorlayan taraflarını yeniden düzenleme adına çaba sarfetmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Yeni bir iş, yenilik anlamındaki gelişmeler için sabırlı olmak, sürekli endişe ve kötümser düşünerek kendinize yüklenmemek gerekiyor. İnceleyin, araştırın, yapmak istediklerinize odaklanın ve lütfen kendinizi motive edecek aktivitelere de önem verin. Ruh ve beden sağlığınız her şeyden kıymetlidir. Yeniayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizi geliştirmek için önemli fırsatlarınız var. Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir. . Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir gün.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemediğiniz organizasyonların, bağlantıların veya işlerin içinde olmamanız ve net şekilde ‘'hayır'' demeniz gereken bir hafta sonu. Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Evinize, ailenize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız. Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz. Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve yoğun bir güne başlayacaksınız. Yakın çevrenizde paylaşımda bulunmanız gereken bazı değişiklikler meydana gelebilir. Ancak bu paylaşımlardan yorulmanız ve biraz yalnız kalıp dinlenmek isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde eve ait konular ve sorumluluklar öncelikli hale gelecek.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİ vaktinizden kısarak tamamlamanız gereken resmi işlerinizi halledin. İlerde sıkıntılar yaşamamak için önleminizi alın.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 31"
Ay
Kova
25° 03' 20"
Merkür
Koç
17° 52' 04"
Venüs
Boğa
03° 38' 38"
Mars
Koç
01° 22' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 31"
Satürn
Balık
16° 45' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 46"
Lilith
Başak
23° 34' 33"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>