İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı beklemeniz size belki de zaman kaybettiriyor. Onunla zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, illa ki aranacağınız anlamına gelmiyor. Ama sizin aramanız durumunda, unutulmaz bir akşam daha geçirmeniz çok mümkün.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.

Yeni aşkınız, yeni yılın ilk günü yırttığınız piyango biletinizin karşılığı olmalı. Yine aceleci davranmamaya özen göstererek, yeni aşk ilişkinize bir an önce bir hareketlilik getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir kutlama gününüz var. Bu özel günde bazı görmek istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ama hiç beklemediğiniz yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve dolu, dolu da geçirebilirsiniz. Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz, bundan yararlanacaksınız.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler cumartesinin en etkin görünümü, saat 10:30 da gerçekleşecek olan Güneş-Venüs kavuşumudur. Bu enerji, bizi güçten düşüren, kimi zaman bir hayli yoran, üzerimizde baskı kuran kişilere karşı etkili olma arzumuzu işaret ediyor. Gerekortamında gerekse ilişkilerimizde gerçek anlamda gücü ve kontrolü elde tutan taraf olmayı isteyeceğiz. İş sorunlarımız varsa, bunları çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapabiliriz. Bize zarar veren kişiler varsa onları yola getirmeye çalışabiliriz. Sıradan, ufak tefek işlerle vakit kaybetmek yerine, büyük bir işe atılarak başarılı olmayı kafamıza takabiliriz. Birüzerinde ortaklaşa çalışabilir ve onu bitirmeye gayret ederiz. Bu görünüm, sağlık taramalarının işaretçisidir. Bir türlü tanı konmayan bir rahatsızlığın araştırılması anlamına da gelir. Fiziksel açıdan bir değişimin de göstergesidir. Ayrıca mistik konularda çalışmanın, insanlara hizmet etmenin veya böyle bir hizmetten yararlanmanın da işareti olabilir. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, bir çok mesele üzerinde bazen abartılı düşünmenize neden olabilir. Yaptığınız planların dışına çıkıldığında, bir aksilik olduğunda veya bir şeylere zorlandığınızda lafınızı hiç esirgemezsiniz. Saat 19:11-26 Ekim saat 07:40 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Güven arzunuzu başkalarının desteğiyle hissetmeniz pek mümkün olmasa da, pozitif düşüncelerinizle kendinizi sakinleştirmeyi başarabilirsiniz. 25 Ekim saat 22:16-9 Kasım saat 01:09  tarihleri arasında Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek  dönemin  yansımaları arasındadır. Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi gayet yararlıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilirsiniz. Not: Merkür geri hareketi bugün sona eriyor olsa da, önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Yukarıda sözü edilen konularda yine de dikkatli olmayı, tedbirli davranmayı bilmekte yarar var. Günün güçlü yansımaları, her konuda size arzu ettiniz gücü sağlasın. Hayırlısı ne ise hepimizden yana olsun. Canı yürekten sevgilerimle,

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda duygusal davranmak sizi yanlış yönlendiriyor. Çünkü, söz konusu sevdikleriniz olduğu zaman harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut gezegen etkileri ilerlemeniz ve pozisyon almanız için zorluyor olabilir. Aslında hazır olmamanıza rağmen, hazır, kararlı ve organize görüntüsü verme ihtimaliniz yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Sizin için çok önem taşıyan belli bir fikire, pozisyona, plana veya programa bağlı kalma isteğiniz (aslında işiniz, aşk hayatınız veya aile ilişkileriniz v.b açısından iyi olmayacağına dair işaretler olsa bile)çok normal. Ancak, yine de bazı öneri veya tavsiyelere de kulak vermeniz istediğiniz alanlarda ya da konularda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir. Önerilere kulak verin.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ insanın gereksiz sitemler yapması sizi biraz kızdıracak. Sizi kimse ile paylaşmak istemiyor. Bu da size biraz abartılı geliyor.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

25 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>