İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var. Sizi artık sevmediğini söylemesini beklemenizin bir anlamı yok. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak.

Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız. Onun gereksiz komplekslerle sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler pek akıllıca görünmüyor. Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Bir dostunuza karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu çok yakında anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Ayrıca bu konudaki ısrarcı araştırmalarınız aklı başında bazı arkadaşlarınız tarafından pek doğru bulunmuyor. Yakışıksız bir meraklılık içinde olduğunuz düşünülüyor. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberini alabilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:27 Merkür-Pluto mücadeleci görünüm etkisi altında bayramın ikinci gününe  merhaba diyoruz. Bu enerji, başkalarına ihtiyaç duyduğunuz her konuda daha dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. İşte bugün siz de politik tarzda ve oldukça akıllı bir şekilde iletişimde bulunmaya çalışınız. Ne de olsa Merkür geri hareket dönemindeyiz. Böyle davranmak yararlı olacaktır.25 Eylül saat 05:18-12 Kasım saat 23:41 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Mars, ailevi, evimiz, çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde hedeflerimizi gözden geçireceğiz. Enerjimiz çok yüksek olmayabilir. Çünkü Mars-Başak burcunda detaylara takılarak zaman kaybetmemize neden olabilir. Ancak şu da var ki, bu devrede titizlik, çalışkanlık ve özen olguları ön planda yer alacak. Öylesine değil, ciddi anlamda çabalayacağız. Evimizde bir yenilik düşünebiliriz veya onarım, bakım tarzında değişimler için kolları sıvayabiliriz. Ailemizle ilgili meseleler üzerinde durabiliriz. Birlik ve beraberliğimizi,kardeşlik ve dostluğumuzuEn güzel şekilde hissedeceğimiz Nice BayramlaraAğız tadımız ve huzurumuz yerinde olsunHanelerimiz bereketle dolsun.Can-ı yürekten sevgilerimle,

25 Eylül 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda renkli planlar yapabilir ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak, ilerleyen saatlerde mantıklı diyaloglar kurmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak zorlaşabilir. Tartışmalı ortamlar gündemde.

25 Eylül 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir. Dolayısıyla, bazı konularda tartışmaların veya gerginliklerin yaşanmaması için, önemli konuları konuşmayı birkaç gün ertelemek veya gergin ortamlardan uzak durmak daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde hoş ortamlar yok değil, ilişkilerimizde olumlu diyaloglar kurabilir ve bol bol sosyalleşebiliriz. Bayram atmosferini bozmak istemiyorum, ama özellikle gece yarısına doğru saatlerden itibaren on gün boyunca pek parlak bir süreçteyiz diyemem. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren, üzerimizde gereksiz bir enerji hissedebilir, ona buna çatma, onla bunla tartışma veya alelacele hareketlerde bulunup onu bunu kırma, oraya buraya çarpma türünde eğilimlerde bulunabiliriz. Enerjiyi dengeleyebilir, diyaloglarda uyumu sağlayıp, gerilimden kaçarak, ani hareketler yerine yavaş hareket edip sakarlıkların ve ufak tefek kazaların önüne geçebilirsek ne ala! Özellikle Cumayı Cumartesi ye bağlayan gece türlü çeşitli stres içeren durum, öfkeli, dominant, despot veya saldırgan kişiler ya da ilerlememizi engelleyen durumlar söz konusu olabilir. Önümüzde bir duvar var veya üstümüze bir duvar yıkılmış gibi hissedebiliriz. Ülkemizi ilgilendiren başlıklarda da hassasiyetler oluşabilir, ama bayram bayram uzun uzun yazmamayı tercih etsem iyi olur Niobe'ce. Sonuçta bu tür olaylar hangi alana odaklanmamız gerektiğini anlamamıza yardım etmesi bakımından eğitici olarak da değerlendirilebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARDEŞLERİNİZ veya annebabanızla bir araya gelirken uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsinizın.

25 Eylül 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Eylül 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla Mars, iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlayacak. Çalışma alanında mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular sizlerin efor sarf edeceğiniz, birazda mücadele etmeniz gereken alanlar olacak. Ev değişimi, evde tadilat, dekoratif değişikler yapabilirsiniz. Yalnız ev içinde gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var. Özellikle ev içinde delici, kesici, yanıcı aletler, gaz kaçaklarına da dikkat etmekte yarar var.

25 Eylül 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

25 Eylül 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 45' 37" R
Ay
Yengeç
11° 24' 52" R
Merkür
Koç
25° 41' 19"
Venüs
Boğa
15° 24' 39"
Mars
Koç
08° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 17"
Satürn
Balık
17° 31' 44"
Uranüs
Boğa
23° 01' 22"
Neptün
Balık
29° 14' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
21° 17' 56"
Lilith
Başak
24° 38' 08"
True Node
Koç
15° 01' 37"
Son Güncelleme : 12/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>