İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var. Sizi artık sevmediğini söylemesini beklemenizin bir anlamı yok. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak.

Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız. Onun gereksiz komplekslerle sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler pek akıllıca görünmüyor. Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Bir dostunuza karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu çok yakında anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Ayrıca bu konudaki ısrarcı araştırmalarınız aklı başında bazı arkadaşlarınız tarafından pek doğru bulunmuyor. Yakışıksız bir meraklılık içinde olduğunuz düşünülüyor. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberini alabilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:42-16:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine daha dikkatli olmakta yarar var. Hassas düşünürsünüz. Sevdiklerinizi çemberiniz içinde tutmak istersiniz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Ancak bunun dozunu da bilmek lazım. Kendi duygularınıza verdiğiniz önem kadar, başka insanların da kendisini ifade etmesine izin veriniz. Gözden geçirmeler anlamında  boşluktaki saatler uygundur ancak karar değiştirmek, yenilikleri uygulamak yanlış olur. Program dışı işlere kalkışmamanızda yarar var. Saat 16:48 sonrası etkili olacak  Ay-Aslan burcu geçişinde, aktif bir şekilde hareket edebilir, bulunduğunuz alanda söz sahibi olabilirsiniz.  Toplumla ilişkiniz en az yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantınız kadar güçlüdür. Fikirlerinizi öne sürmekten, kabul ettirmekten zevk alırsınız. Sevdiklerinizin  varlığını yanınızda hissetmek, size sevgi ve özen göstermeleri hoşunuza gidebilir. Bugün ruhunuz bir çocuk gibi coşkulu  olduğundan, duygularınızı ifade ediş tarzınızda da bunun yansımalarını görmek mümkündür. Özgürce kendinizi öne sürebilirsiniz. Saat 21:36 Ay-Venüs görünümünde, şüphe duyduğumuz meseleleri açıklığa kavuşturmak isteriz. Her meselenin, ilişkinin  arka planında olanları merak ederiz.  Gizli ve saklı olanı öğrenme arzumuz yoğundur. Saat 22:33 Ay-Güneş ve saat 23:14 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle ilişkimizi güçlendirir. Hem tutkulu hem de kendimizden emin şekilde akşamı geçirmemizde destekleyicidir.Her dem var olsun yüreğimizin güzellikleri. Mutlu Pazarlar  Canlarım.  Her şey gönlünüzce olsun.

25 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için konuları bütün yönleriyle kafanızda şekillendirmeniz gerekiyor. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.

25 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadele gerektiren durumlarla uğraşabilir, yeni işlere başlayabilirsiniz. İş hayatınızda yeni düzenlemeler yeni olayları veya başlangıçları akla getiriyor. İmajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda zorluklarla karşılaşabilirsiniz anlık sinirlilik halinin ileride pişman olacağınız sonuçlar doğurmasına izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal konularda daha kararsız kalabilirsiniz. Öğle sonrasında ziyaretler ve daha çok iletişim, paylaşım dikkat çekiyor.

25 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Çocuk gibi bazı şeyleri tutturup arzularınızı gerçekleştirmek için sonuçlarına katlanmayı bilmiyor gibisiniz. Mali konularda hazır olmadığınızı hatırlayın.

25 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarınızda, kalabalık alanlarda ve para konularında ani tepkiler verebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda her şeyi siz düşünüyorsunuz ama yine de keyfiniz yerinde olacak. Kısa planlar yapacaksınız.

25 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır enerjilerle devam edecek bir günün sonuna doğru yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz.Bilinçaltı ve zihinsel zenginliğinizi bugünkü fırsat enerjileriyle faydaya çevirmeniz olasıdır. Düşünmek ve planlamak günün teması olmalıdır. Mesleki anlamda sezgilerinizin maddi ve manevi değer yaratma başarısı kazanmanıza neden olabileceği çok özel bir etki altında bulunuyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

25 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>