İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sürekli arayacak ve sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşıyorsunuz. Ama beri yanda içinizde, bu yeni ilişkiden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var.

Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Ama siz ilişkilerden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Üçlü bir ilişki içinde bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz. Konuyla ilgili duygusal olmaya hakkınız olduğu yönünde de bir savunmanız var. Sonuçta olayı sorun haline getiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 07:58 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, fiziksel ve ruhsal açıdan hoş ve huzur verici olana yöneleceğiz.  Zevklerimize  düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Günlük aktivitenin özünde, geleceğe güvenle bakma arzusu bir hayli yüksek.  Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü, bir yeni tanışmanın-iş girişiminde bulunmanın-karşınıza çıkabilecek bir teklifin, işin, projenin göstergesidir. Seyahatler, eğlenceli aktiviteler, sanatsal anlamdaki çalışmalar açısından bu görünüm yüzünüzü güldürücü ve keyiflendiricidir. İlişkileri zevkli hale getirir. Moraliniz yerine gelir. Kısmetiniz açılır. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,  

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, istekleriniz konusunda duygusal davranmaktan çok, mantıklı olmayı yeğlemelisiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı işinize karıştırmamalısınız. Varsayımlarda bulunarak değil, gerçeklere bağlı kalarak hareket etmeniz gerekiyor. Belli başlı işlerinizi ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir. Dürüstlüğünüz desteklenmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. Olaylarla baş etmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ciddi meselelere girmemeye çalışın. Kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Ani kararlar almayın.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Fazlasıyla geçimsiz olmaya başladınız. Kendinizi başkalarından üstün görüyorsunuz. Pişman olabilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne adapte olmak kolay olmayacak. Özel yaşantınızdaki güzel gelişmeler bu hafta başı sizi memnun edebilir. Karşı cinsle birbirinizi anlayacak, beraber hareket edeceksiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gece saatlerine kadar dahil olduğunuz toplulukların ve arkadaş gruplarının derdi ve tasasıyla vakit geçirebilirsiniz. Ancak gece saatlerinden itibaren Ay boşluğu içinize kapanmanıza sebebiyet verecektir.Gün boyu deneyimleyeceğiniz konular bilhassa tartışma tonu yüksek toplumsal kulüpler veya topluluklar olacaktır. Yaşam modelinize ve huyunuza ters gelebilecek ilginç insanlarla tanışma veya tartışma ortamları karşınıza çıkabilir. Mümkün olan en tutarlı ve sağduyulu şekilde bu durumu geçiştirmeniz gerekebilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 05" R
Ay
Koç
20° 35' 32" R
Merkür
Koç
20° 22' 09"
Venüs
Boğa
08° 21' 25"
Mars
Koç
04° 19' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 21"
Satürn
Balık
17° 04' 56"
Uranüs
Boğa
22° 41' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 27"
Lilith
Başak
24° 00' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>