İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde gözleriniz kapalı, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Sevda konusunda biraz silkelenmeniz gerekiyor. Herhalde yine yanlış bir adım atmaktan korkuyorsunuz.

Geliriniz hiç azımsanacak gibi değil. Çalışma ortamınızın değerini biliyorsunuz. Becerilerinizi mükemmel bir şekilde sergileyebiliyorsunuz. İşyeriniz de sizinle ilgili olumlu düşünüyor.

Bugünlerde biraz sıkıntıdasınız, büyük ödemeleriniz var. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. Onları daha ileri tarihlere erteleyebilme olanağınız yok. İşinize sarılıp burada yükselmek durumundasınız.

Arkadaşlarınıza karşı biraz daha ilgili olmanız gerekiyor. Yoksa dost ve arkadaş ilişkilerinde itibar kaybına uğrayabilirsiniz. Biraz daha vefalı olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. İnsan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmayacaksınız. Sizi gerecek bir tartışma yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek. Ancak gölgeli günleri ay sonuna kadar etkilidir. Ailemizle ilgili meselelere, geri hareket döneminde olduğu gibi yine ilgilenmek zorundayız. Kiralama, satın alma, satma gibi, emlak yatırım veya işlerimizi geri hareket döneminde gözden geçirdiysek şimdi bunları yürürlüğe koyabiliriz. Tabii ki yine hesabımızı bileceğiz. Genelde zaten bu süreçte iyi bir ustaya rastlayıp bakım, tamir, onarım işlerimizi hallederiz. Aile ilişkimizde mantıklı, çözümcü, işlerlik kazandırıcı tarzda konuşulması iyi olur. Kusur bulmak, birbirinizi eleştirmek bir işe yaramadığı gibi boş yere huzursuzluk yaratır. 22 Eylül saat 17:21 - 23 Ekim saat 02:45 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu geçişinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasını sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin oldukça yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranışlarınızın size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, bugün sinirlenmemeye çalışmalısınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde bazı konularda inisiyatif kullanıyorsunuz ve dikkatler üzerinizde, ama bir diğer taraftan sizi eleştiren ya da suçlayan kişiler de olabilir. Sorumluluk ve görevlerin altından kalkmak zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassasiyet duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızda keyifli gelişmeler olabilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizden yardım alabilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Derin duygular içerisinde bağlandığınız bir kişi ile aranızda tatsız konuşmalar geçebilir. Fedakar olan taraf hep siz oluyorsunuz. Kendinize saygı göstermelisiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak son derece mutlu hissedeceğiniz, aile yaşamınız ve sevdiklerinizle keyifli ve mutlu zaman geçirerek, olası problemleri giderip, ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, evinizle ilgili yapacağınız olası değişiklikleri destekleyen pozitif bir zamandasınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla kendinizi aşka ve eğlenceli olaylara vereceksiniz. Bu süreç size çok iyi gelecek. Ailevi konularda yaşadığınız sıkıntılar da geride kalmaya başlıyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili gerilimli bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun ve haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Ani ve anlık karar verilmiş organizasyonlara ve arkadaş etkinliklerine karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızda ilginç haberlerin neden olduğu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Parasal gelişmelerin ışığında kendinizi ruhen coşkulu ve kararlı bir yapıda hissedebileceksiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>