İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.

Savurganlığınızın sıkıntısını yine siz yaşıyorsunuz. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz. Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor.

Kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evli ikizler burcu üyeleri oldukça yıpranan ilişkilerini onarma fırsatları bulacaklar ve aşk tazeleyecekler. Artık ilişkinizdeki kendinize dair hataları daha net görebiliyor ve eleştirilere karşı yapıcı davranışlar içinde bulunuyrsunuz.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü,veya özel sorunlarımızın üstümüzdeki hassasiyetini yükseltir. Güzel bir şeyler duymaya, problemsiz yaşamaya özlem duyarız. İyi niyetimizin kadir ve kıymeti bilinsin isteriz. Rüyalarımız bir hayli geçmişe dönüktür. Pişman olmamak için, bir daha düşünmekte fayda vardır. Saat 02:53  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde huzur olgusu önemi hale geliyor. Ailemiz, geçmişimiz ve yaşadıklarımız bizi yoruyor. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, sorunları aşabilmek için sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümünde ilişkimiz, ailemiz ve yuvamızla alakalı konularda eleştirilmekten ve huzurumuzun kaçırılmasından hoşlanmayacağız. Merkür gerilediği için tabii ki bu konularda dikkatli olmakta, duruma yeniden bakmakta yarar var. Saat 20:50 Ay- Chiron görünümü, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın birçok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,  

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizle içsel barış yapmak istediğiniz bir gün. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. . Ertelediğiniz işler konusunda sıkı çalışmalı, yeni projeleriniz için önünüzü açmalısınız. Bugün ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayacak, kendinizi duygusal konularda başarılı hissedeceksiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı teklif veya davetler düşündüğünüz veya göründüğü kadar cazip olmayabilir. Mümkünse şayet kendi başınıza ilerlemeyi tercih etmenizde fayda var. Diğerleri sizi farklı şekilde görmeye başlayabilir ve bu imajınıza ya dahayatınıza olumlu yansıyacaktır. Mükemmellik arayışınız artıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Öğrendiğiniz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Planlama yapmanız gereken işlerde harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularda baskı altında hissedebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda hassasiyet olabilir.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal bir gün geçirerek hayata toz pembe bakmanız anlamsız. Gerçekleri unutmayın.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerle uğraşmak yerine keyfinizi yerine getirecek olaylara yönelmek isteyeceksiniz. Bilinçaltınız aktif olacak. Olayları gözünüzde gereğinden fazla büyütmekten kaçınmalısınız.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz.Bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz. Özellikle sağlık konusunda şifa bulma ve dağıtma fırsatı mevcuttur.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>