İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kendini sizin yanınızda güvensiz hissediyor. Onu neden tercih ettiğinizi sorgulayıp duruyor. Bunu sizinle açık açık paylaştığı için bir sorun yaşamıyorsunuz ama bu güvensizliği pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen birbugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Daha az parayla yaşama kararınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Rahatınızdan ve konforunuzdan kesmeniz uzun zamandır düşlediğiniz birikimi yapmanıza neden oluyor.

Bazen karşınızdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Belki de yeterince dinlemeyi bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınlarınızdan biriyle yaşadığınız bir kırgınlık hala sürüyor. Onun sizden bekledikleri çok fazla. Sizin başka bir insan olmanızı ve onun istediği gibi yaşamınızı istiyor. Siz ona çok bağlısınız ama taviz vermeye niyetiniz yok. Bu tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 06:30 Ay-Pluto karşıtlığı, maddi konularda derinlikli düşünmeyi sağlar. Saat 07:57 Ay-Venüs görünümü, çıkarlarımız konusunda hassas davranabileceğimizin işaretçisi olarak öne çıkıyor. Kendi isteklerimize, duygularımıza, kazancınıza fazlasıyla önem verebiliriz. Çünkü güven içinde yaşamaktan yanayız. Böyle düşündüğümüz için doğal olarak hem maddi hem aşk hem de ilişki konularında arzularımızı susturmak pek mümkün gözükmüyor. Saat 09:07 Mars-Jüpiter görünümü, para kazanma ve başarı hırsı verir. Kişi risk almaktan çekinmez. Ancak stratejik düşünülmeli, her olasılık hesaba katılmalı ve dikkatli olunmalıdır. Aceleyle verilen kararlar yanlış olabilir. Bu görünüm çoğu zaman fazla harcamaya veya tam tersine bir kuruşun bile hesabını yapmaya neden olabilir. Bunun yanı sıra sevdiklerinizi memnun etmek amaçlı harcamaların da göstergesidir. Önemli olan ne yaptığımızı bilmemiz ve bilinçli hareket etmemizdir. Sevdiklerimizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemiz dileğimle,

25 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gökyüzü, gelecek ile ilgili kaygılarının ve değişime karşı olan arzunun artabileceğine işaret ediyor.

25 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi tercihlerinize ait olmalı, ailenizi üzmeme çabası ile kendinizi baskılayarak huzursuz etmemelisiniz. Harekete geçmek için başkalarını beklemekten vazgeçip irade gücünü güçlendirmeli ve zaman zaman bireyselde harekete geçmeyi öğrenmelisiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sahip olduklarınızla kendinize olan güveni artırabileceğiniz bir gün olabilir. Ailenizle ilgili konular size kendi değerinizi hatırlatabilir. Keyif ve konfor alanınızı genişletebileceğiniz bir gün olabilir, aşırı yemek ve beslenmeye dikkat etmelisiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Kadın... Sevdiğiniz kişiyi kırmamak adına çok fazla özveride bulunuyorsunuz. Böylece ailenizde taktir topluyorsunuz.

25 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınıza, ailenize veya çocuklarınıza harcamalarınız artabilir. Abartmadan onları mutlu edin. Sevdiklerinizle keyifli bir bayram sizi bekliyor.

25 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Harekete geçmek istediğiniz konu hakkında sürpriz gelişmeler olacak. Kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir gün. Biraz daha sabırlı ve sakin davranmayı başarabilir, makul istekler içinde bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 44" R
Ay
Yay
20° 41' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
27° 47' 28"
Mars
Balık
27° 42' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 03"
Satürn
Balık
16° 20' 32"
Uranüs
Boğa
22° 11' 56"
Neptün
Balık
28° 49' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 40"
Lilith
Başak
23° 02' 56"
True Node
Koç
15° 28' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>