İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mevcut tavırlarınızla partnerinizin yanlış değerlendirmeler içinde olduğunu anlatmanız güç görünüyor. Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor.

Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu. Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Bugünlerde birçok şeyi birden halletmeniz güç olacak. Bazı ertelemeler gerekebilir. Gerçekleşmesini istediğiniz yenilikler için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak. Bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne başlayacaksınız ve bazı fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bu fırsatlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir. Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:48 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu seyri,hayatı, parasal konular, ilişki problemleriyle uğraşmak bizleri yorsa da, insan bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar güçlü bir varlıktır. İhtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı parasal girişimleri bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. İlişkinizle alakalı mevzularda ise, sizi zorlayacak konuşmalardan uzak durunuz. Saat 05:21 Ay-Chiron görünümü, başkalarının sorumluluğunu alırken çok iyi düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. Kendimizi zor duruma düşürecek bir şey yapmayalım. Ayrıca biz de, başkalarına güvenip aceleci karar vermeyelim. Saat 05:49 Ay-Uranüs görünümü, kazanç elde etmek amaçlı girişim ve yeniliklerin göstergesidir. Saat 08:33 Güneş-Chiron görünümü, çevremizle bağımızı güçlü tutma ve kendimizi iyi hissetme arzumuzun göstergesidir. İnsanların bize yaklaşmasına izin veririz. Planlarımızın istediğimiz şekilde yürürlüğe girmesini, başarılı olunmasını bekleriz. Keşfetmeyi, öğrenmeyi deneyimleriz. Saat 08:46 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, ödemelerimizi yapacağız. Parasal işlerimizi düzenleyeceğiz. Saat 14:35 Güneş-Uranüs görünümü, çevremizdeki insanlardan gelen beklenmedik tavırların işaretçisidir. Bu bizi rahatsız eder. Mücadele gücümüzü düşürür. Güven duygumuzu azaltır. Doğal olarak tepki gösterebiliriz. Aceleyle ve biraz da kızgınlıkla kararlar veririz. Sakin olmak kolay değildir. Ancak elimizden geldiğince buna özen göstermeliyiz. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinle çevrendeki kişileri etkileyebilirsin. Fikirlerini açıklarken, keskin davranmamanda fayda var. Odak noktanda maddi imkânların için ekstra çalışmak ya da çabalamak var. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, daha iyi bir kazanç elde etmek adına, neler yapman gerektiğini planlayabilirsin. Geleceğe karşı, daha güvenli adım atmak isteyeceksin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, ben bilirim tavrın, tepki almana neden olabilir. Ailenin ekonomik durumunun rahatlaması senin de üzerinde olumlu bir etki yaratıyor. Sevdiklerine zaman ayırmak için akşam saatlerinde bir organizasyon yapmak isteyeceksin. Bel ağrılarına karşı uzmana başvurmanda yarar olacak.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin maddi olanaklarından yararlanarak ortaklı gelirlerinizle ilgili önemli adımlar gerçekleştirecek ve geleceğinizi hazırlayan yatırımlara imza atabileceksiniz. Bugünlerde bütçenizi sarsan ve fazladan yapılan harcamalara dikkat etmeniz gerekmektedir.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda hareketli bir gün olabilir. Zihinsel faaliyetlerinizin üst seviyede olacağı anlar var. Hizmet verdiğiniz sektörlerle bir araya gelebilir, detaylı çalışmalar içerisinde olabilirsiniz. Mesleğinizde ön planda olmak, olumlu geri bildirimler almak için çok çalışırsınız. Motivasyonunuz yükseliyor. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostluğunuza güven olmuyor son günlerde. Oldukça agresif ve kararsız davranışlar sergiliyorsunuz. Çaktırmasanız da dış görünüşünüzle alakalı bazı ufak ayrıntıları kendinize problem ediyorsunuz. Sağlığınız yerinde.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ikili ilişkiler açısından hassas bir gün olabilir. Birlikteliğiniz, evliliğiniz ve ortaklığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Anlaşma, uzlaşı gerektiren noktalarda yanılgılara, aldanmaya açık olabilirsiniz.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik olaylar, yakın çevre iletişiminizi bozabilir. Değişik ve farklı davranışlarınız, en çok yakın çevrenizde bulunan insanları ve koşulları etkileyecek. Biraz anlayışlı olmaya çalışın. Arkadaşlarınızla ve çevrenizle yaşadıklarınızı paylaşmalısınız.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür bugün geri gitmek için duraklıyor. Kardeşler, yakın akraba, kısa yolculuklarla ilgili konularda can sıkıcı detaylar gündeme gelebilir. Akşam saatlerine kadar aradığınız çözüm yolları bir işe yaramaz gibi görünse de vazgeçmeden çabalamanız da fayda var.

25 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>