İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurallarınız var. Aşkı o kurallara baştankara bağlamışsınız. Ama çok kararlısınız. Bu yüzden sizi arada bir yoklayanlar eli boş dönüyorlar.

Verimli. İşinizi önemsiyorsunuz. Bıktım bu işten yakınmalarınız çalışma temponuzla çelişiyor. İşinizin uzmanısınız. Bu nedenle de aranan birisiniz. Oldukça uzaklara işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir bu yakında. Böyle bir beklentiniz var, ama gurubunuzda bir eleme olabilir. Buyolculuğunun dışında kalabilirsiniz.

Nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Nakdin dışındakiler de dönem nedeniyle pek geçerlilik bulmuyor. Aile bazı harcamalarınızı çok kişisel ve gereksiz buluyor. Bu harcamaları biraz azaltmanız nakit ihtiyacınıza az da olsa katkı koyacaktır.

Birlikte yaşadığınız kişi sizin şahsi dostlarınızla tanışamamaktan rahatsız. Bu size karşı onda bir güvensizlik geliştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam bir deniz tutkunusunuz. Bugün bu tutkunuzu elden geldiğince doyuracaksınız. Kendiniz gibi bir arkadaş arayışınız da sona erecek muhtemelen. Yeni haftaya daha bir mutlu başlayacaksınız. Gönlünüzün denizde ama hayatınızın karada olması en büyük çözümsüzlüğünüz. Ruhunuzla bedeninizi aynı yere koyma şansını hiç bulamayacaksınız gibi görünüyor. Kuru yerlerde ıslak ruhunuzla dolaşacaksınız.

26 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:56 Mars-Neptün görünümü, özellikle ilişki vehayatınızla ilgili konular üzerinde fevri kararlar almamakta yarar var. Birbirinize karşı anlayışlı olma zamanıdır. Eğer sevgilinizin abartılı davranışlarıyla karşılaşırsanız ve bu ilişki kafanızın içinde tuhaf sorular uyandırıyorsa durup olan bitene iyice bakınız. Birbirinizin üstüne gitmeyiniz. Şu aralar Mars-Yay burcu geçişi nedeniyle, hem beraberlik hemkonularında riske açıksınız. Ne kadar soğukkanlı ve akıllıca hareket ederseniz, o denli iyi olur. Saat 20:03 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkilerinize  mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Olgun ve ılımlı bir şekilde olayları ele aldığınızda altından kalkamayacağınız bir sorun kalmaz. Saat 23:12 Ay-Venüs görünümü ifade gücümüzü kuvvetlendirecek. Sağlığımızla alakalı konular üzerinde duracağız. Biraz gerginlik ve endişe yaratabilecek görünüm olduğu için, ilişkilerde dikkatli olmamızı gerektiriyor.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, karşılıklı ilişkilerinizde kişisel duygu çatışmaları yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın ilginç fakat ani değişimleri sizi olumsuz etkileyebilir. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için göstereceğiniz çaba, sizi her anlamda tatmin edecektir. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

26 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanıltıcı etkiler ve kişiler ön planda. Sevdiğiniz kişilerle ilişkileriniz ve iletişiminizde dikkatli hareketi gerektiriyor. Her şekli alabilme özelliğiniz sayesinde pek çok konuyu çözebilir, işleri halledebilir ve insanları şaşırtabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yanıltıcı kişilere ve bizi profesyonel şekilde aldatmaya çalışanlara özellikle dikkat etmemiz gereken günlerdeyiz. Veya kendi yanılsamalarımız, paranoyalarımız, gerçek dışı endişelerimiz ya da yanlış değerlendirme ve kararlarımız olabilir(Mars – Neptün). Plan veya anlaşmaları ertelemek ya da en ince ayrıntıyı dahi atlamamak gerekiyor daha mantıklı görünüyor. Ancak, özellikle öğle sonrası saatlerde bilgi edinmek, haber almak, iletişim ağlarını en iyi şekilde kullanmak veya eğitim başlıklı konularla ilgilenmek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatleri ise, dün yazdığımız(bugün tekrar etmiyorum, isterseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz) stresli etkiler devrede yine. İlişkilerde kırıcı olmamaya ve karşılıklı meydan okuma türünde gereksiz çekişmelerden kaçınmaya çalışmamız yararlı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Hayal ettikleriniz konularla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

26 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayatınızla, sevdiğinizin mücadeleleri karşı karşıya gelebilir. İlişkilerinizde tepki vermeye açıksınız. İş hayatınızdaki sorunlar, sıkıntılı olan ilişkilerinizi zorlayabilir.

26 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili gerilimli bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun, haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.Ani ve anlık karar verilmiş organizasyonlara ve arkadaş etkinliklerine karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızda beklenmedik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Parasal gelişmelerin ışığında kendinizi ruhen coşkulu ve kararlı bir yapıda hissedebileceksiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

26 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 59" R
Ay
Koç
12° 13' 07"
Merkür
Koç
19° 56' 21"
Venüs
Boğa
07° 39' 20"
Mars
Koç
03° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 02' 08"
Uranüs
Boğa
22° 39' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 35"
Lilith
Başak
23° 56' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>