İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz, ona yine de yetmiyor. Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün.

İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor. Uzun zamandır beklediğiniz gelişme olmasına rağmen zaman zaman sıkılmıyor değilsiniz. Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz.

İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz. Üstelik sorumlu olduğunuz insanlar da var. Bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak.

Her alanda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Yeterince tadını çıkarmaktan kaçınmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ektiklerinizi biçebileceğiniz bir gün. Genellikle olumsuz anlamda ektiklerinizi biçmeye alışıksınız ama bu defa, dostluğunuz ve vefanızın karşılığını göreceksiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir ve çözmekte zorlandığınız bir problemi çözmenizde imdadınıza yetişebilir. Size ulaşan bütün mesajları değerlendirmenizde yarar var.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamızı iki önemli görünüm eşliğinde karşılıyoruz. İlki saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumu olup, maddi açıdan refah bir yaşama duyulan özlemi vurguluyor. Plan ve projelerimizin, tasarladığımız işlerin yürürlüğe girmesi, kaynak bulunması ve kazanca dönüşmesi halinde rahat edeceğimizi biliyoruz. Şu sıralar en çok da bunlar üzerine odaklanıyoruz. İlişkiler çok önemli. Buna çok özen gösteriniz. Çünkü güçlü bir ortakla yapılacak işbirliği kazandırıcı olabilir. Zenginlik ve konforlu yaşamın özlemindeyiz. İkinci görünüm saat 21:43 Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Gerek aile yaşamı ve gerekse ilişki konularda sizi daha ciddi düşünmeye çağırıyor. Engelleri, zorlukları, problemleri aşabilmenin yolu, sizin bu konularda sorumluluk almanız içindir. Eğer beraberliğinizde sorunlar varsa, daha fazla uğraşmak istemezsiniz. Nicedir birlikteyseniz, şimdi bu beraberliği ciddiyete dönüştürmek isteyebilirsiniz. Ancak şunu unutmayalım ki, bu görünüm  sizin için hem olumlu hem de dikkate değer düzenlemelerin yapılmasında etkilidir. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. Bugün, ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanıza uyan, sizi canlandıran veya olaylara aynı şekilde bakabileceğiniz kişilerle tanışabileceğiniz, yeni aşklara veya faydalı arkadaşlıklara açık, aşk hayatınıza şans getirebilecek günler.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Geleceğinizde planladığınız işler için bugünden mücadele etmeye başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Sizin kabullenme süreciniz diğer burçlardan biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusu hissediyorsunuz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile alanlarınızda kimliğinizi iyi hissedecek, bu şansı aile hayatınızda yakalayacaksınız. Bir yandan da emlak alım-satım işlerinde keyfiniz fazlasıyla yerinde olabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz.Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. Komşularınızla olan ilişkilerinizde hükmedici ve yönlendirici davranışlar içine girmemeye çalışmalısınız. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>