İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışa yönelik sosyal arayışlarınızı ortak yaşamaya çalışın. Bu anlamdaki yalnızlığı, zaman içinde onu size karşı tepkimeci yapabilir. Son zamanlarda sağdan soldan gelen eleştirilerin altı boş değil.

Biraz kuruntulu olarak değerlendirdiğiniz gelişmeler var. Bu yaklaşımınız bir fırsatın önünde freniniz oluyor. Önceden doğru tahminlerde bulunduğunuz konular, bugünlerde öngörüleriniz doğrultusunda sonuçlanacak.

Karmaşık para ilişkileri içine girebilirsiniz. Bu anlamda, henüz farkında olmadığınız gayretleriniz var. Abartılı para beklentileri içindeki insanların fikirlerinden zararlı bir biçimde etkilenebilirsiniz.

Sıcak ilişkiler kurmaya çalıştığınız insanlar, kendi kişisel sorunları nedeniyle size biraz uzak duruyor. Zamana bırakacağınız gelişmeler, lehinize dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir çıkmazın içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda hoş bir yolculuğa döndüreceksiniz.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:37 Merkür-Satürn kavuşumu, Çarşamba günümüzün en önemli görünümüdür. Çalışma hayatınıza ilişkin konular üzerine odaklanmanın işaretçisidir. Şu,  bir türlü işlemeyen, işe yaramadığı halde bekletilen ıvır zıvırların temizlenmesi açısından gayet olumlu bir gün. Rutin hayat bazılarımız için sıkıcı gelebilir. Ancak en azından sağlığımız yerinde ise şikayetçi olmamalıyız. Eğer sağlık problemimiz varsa bunu gidermek adına yapılacaklara bir odaklanalım. Kişisel gelişim anlamındaki çalışmalara yönelebiliriz. Sözgelimi, sürekli dağılıyor, unutuyor, kafamızı karıştıran meseleler yüzünden sıkılıyorsak, şunları bugün bir daha ele alalım. Bu odaklanmada birçok pürüzün üstesinden gelebiliriz. Ailevi konular, kişisel anlamdaki kararlarımızı bir ele alalım. Alışkanlıklarımız, takıntılarımız nedir? Bunlar üzerinde duralım. Belki de bunlardan kurtulmak için kendimize söz verebiliriz. Bütün bunlar için zamanımız var. Biz de ayıklanması, derlenip toparlanması gerekenleri halledeceğiz. Canımızı sıkan ve yüzleşmekte zorlandıklarımıza bir bakalım. Kaçmak yerine üzerine gidip çözmeye çalışalım. Saat 10:07 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, hedeflerinize göre hareket etmeniz, mücadele ederken, sosyal ilişkilerinizi önemsemeniz, dostlarınızla iyi geçinmeye çalışmanızın faydası büyük. Kısaca paranın değerini iyi bilmek gerekiyor. Belirsizlikler yine gündemde olacağından, elinize geçen parayı iyi tutmak lazım. Saat 17:30-21:23 arasında Ay boşlukta olacağından, parasal konularda dikkatli ve ölçülü hareket etmek,  borç alacak meselelerinde temkinli olmak faydalıdır. Saat 21:23 sonrası Kova burcunda ilerlemeye başlayacak Ay,  yakın dostlarınızla temasınızda sıra dışı paylaşımlara duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Problemi çözmekten ziyade büyüten kişilerden uzak durmaya çalışabilirsiniz. Yüzünüzden gülümseme, gönlünüzden huzurun eksik olmadığı bir gün geçirmeniz dileğimle,

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir.

25 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz, istediğiniz veya beklediğiniz birbirliği gerçekleşme şansı bulabilir ya da bir girişiminiz hızlanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum bir süredir çoğumuz kendi hayatlarımızda oldukça zorlu zamanlar yaşadık, gergin hissettik veya gerilimli ortamlar ya da zorlu olaylar nedeniyle pek çok konuda toleransımızı yitirdik. Bu durum çoğumuz için geçerli olduğundan, şikayet, eleştiri, tavsiye ya da yorumların asıl niyeti ya da şiddeti ne olursa olsun diğer tarafı üzme ihtimali yüksek olabilir. Dolayısıyla, bazı cümleler kurarken kelimeleri dikkatli seçmek ve karşı tarafın yanlış anlamasını engellemek gerekiyor. Tabii mümkünse!!! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortak para ve yatırımlarla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Yalnız yeni gelişmeleri değerlendirirken ani tepkiler vermemeye dikkat edin. Duygusal tepkiler işlerinizi zora koşabilir. Gün içinde bankalarla veya finans uzmanlarıyla görüşmeleriniz olabilir. İşe dair alacaklarınız ve borçlarınızla ilgili yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok beğenilen biri oldunuz. Bu sizin her ortamda insanların dikkatini çekmenize neden oluyor.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 24" R
Ay
Balık
11° 13' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 36"
Venüs
Boğa
05° 02' 18"
Mars
Koç
02° 15' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 25"
Satürn
Balık
16° 51' 31"
Uranüs
Boğa
22° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 00' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 33"
Lilith
Başak
23° 42' 05"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>