İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok kıskanç ve şüpheli davranışlar sergiliyorsunuz. Kıskançlığınız ve süpheciliğiniz yüzünden sevgiliniz sizden uzaklaşmak üzere. Ona baskı yapmaktan vazgeçmelisiniz.

Bugün işinizle ilgili konularda hareketlenme ve yoğunlaşma olacak. Ruhsal yönden biraz kuruntulu ve düşünceli olacaksınız. Fakatarkadaşlarınızın ilgisi ve sıcak davranışları sizi rahatlatacak. Karar veremediğiniz konuları da sonraki günlere erteleyeceksiniz.

Bugün parasal konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Beklemediğiniz maddi kazanımlar elde edebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz parasal problemlerinizi bugün halledeceksiniz.

Dostunuz olarak gördüğünüz yakın çevrenizden biri, size düşmanca davranabilir. İnsanlara çok güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir takım huzursuzluklar yaşayacağınız bir gündesiniz. Sizce olumsuz görülen her şeye düşünmeden tepki göstereceksiniz. Davranışlarınız yakınlarınıza biraz kötü tesir edecek, onları darıltabilirsiniz. Uzun süredir görüşemediğiniz bir dostunuzla karşılaşacaksınız. Havanız yerinde olmadığından ona da gereken ilgiyi gösteremeyeceksiniz.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  26 Temmuz saat 05:25-14 Eylül saat 00:57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde ilerleyecek. Yenilenmek için, düzene kavuşturulması gerekenlerin mutlaka ele alınması lazımdır. Mars Akrep burcunda güçlüdür. Tepkileriniz sertleşebilir veya size sert tepkilerde bulunabilir. İradenize hakim olmanız, restleşmelerden kaçınmanız, ortama göre tedbirli olmanız yararlıdır. İstekler tutku hatta ihtiras halini alabilir. Elde etmek, mutlak hakim olmak, inatlaşmak, benim arzularım önemli diyerek baskın olmanız hususunda sizi uyarmalıyım. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özelliklehayatınızla alakalı konularda ılımlı hareket etmek şart. Rekabet, uyumsuzluk hem ilişkilerinizi bozar hem de verimsiz çalışmanıza neden olabilir. Güçlü kişi olmanın sınırını bilmekte yarar var. İş hayatına yeni atılacak olan gençlerimiz disiplinli bir şekilde çalışarak, işi iyice öğrenmeliler, çalışma hayatına alışmalılar. Ben buna staj dönemi olarak bakıyorum. İşi öğrendiğinizde başka birbaşvurusunda bulunabilir veya bulunduğunuz yerde kalıcı olarak çalışabilirsiniz. Çalışma hayatının içinde uzun süredir bulunan kişiler, disiplinli bir şekilde çalışarak, hem bulunduğunuz konumda ilerleyebilir hem de yapmayı düşündüğünüz yenilikleri nasıl uygulayacağınızı saptarsınız. Bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünenler için enerjiler oldukça yoğun. Belli bir tedavi süresi veya Bayan Akreplerin veya Akrep eşinizin hamilelik döneminin doktor gözetiminde sürdürülerek başarılı bir şekilde geçirilmesi mümkün. Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konularda bir hayli yoğunsunuz ve ihtiyaç duyduğunuz maddi değerlerle ilgili olarak mutlaka partnerinizin fikrini almalısınız. Unutmayın, atacağınız yanlış bir adım zaten dar olan koşullarınızı daha da zora sokabilir. Alışkanlık haline getirdiğiniz tavırlarınız konusunda alacağınız doğru gözlemlere dayanan fikirler sizi olumlu yönlendirecek.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark yaratmak mı istiyorsunuz? Yapabilirsiniz! Diğerleriyle çalışırken veyabirliği içindeyken inisiyatif kullanmanız gerekebilir. Ancak, özgürlüğünüzden ödün vermek istemeyebilirsiniz. Bakış açınız ve fikirleriniz size duyulan saygıyı arttırabilir ve fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmenizi sağlayabilecek destek bulmanıza yardım edebilir. Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, kişisel, ticari, profesyonel veya duygusal içerikli harika fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri pratiğe dökmeniz durumunda hayranlık kazanacağınız veya takdir görebileceğiniz günlerdesiniz. Enerjinizi neler yapabileceğiniz üzerine konuşmaya harcamak yerine, neler yapabileceğinizi göstermeye harcamanız daha doğru olacaktır. Yapma ve ortaya koyma zamanı! Ancak, aceleci veya tahammülsüz olabiliriz. Karar alırken dikkatli tartmak gerekebilir.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizde olsa tek başınıza kimsenin bilmediği, sizi kimsenin bulamayacağı bir yere gitme modundasınız . Kendinizi bu kadar sıkmayın.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 38' 46" R
Ay
Koç
11° 54' 45"
Merkür
Koç
19° 55' 26"
Venüs
Boğa
07° 37' 48"
Mars
Koç
03° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 02' 02"
Uranüs
Boğa
22° 39' 23"
Neptün
Balık
29° 03' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 31"
Lilith
Başak
23° 56' 05"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>