İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Köşe bucak aranması gerektiğine inandığınız aşkın sizin için hayatın en temel sorunu olduğunu düşündürdünüz çevrenize. Ama aslında böyle olmadığını yalnızca siz biliyorsunuz. Olmazsa olmaz diye tanımlasanız da, sizin için aşk hiçbir koşulda sorun edilmeye deymez bir duygu. Çok önemsediğiniz kalıcı değerlerin aşka yerini kaptırma korkularını anlayamıyorsunuz.

Düzlüğe çıkıyorsunuz. işlerin birikmesi endişesi taşıyorsunuz. Bu kadar yoğunsunuz. Altından kalkacaksınız. Esasdiyerek apayrı bir yere koyduğunuz uğraşınız sizi çok yakında güldürecek. Çok beklediniz, ama yakında büyük mutluluklar yaşayacaksınız.

Üst üste gelen gelişmelerle göklere uçacaksınız. Şu günlerdeki para durumunuzu bir karabasan gibi anımsayacaksınız. Geçen günlerde kelimenin tam anlamıyla büyük bir beladan kurtuldunuz. Asla ödeyemeyeceğinizi düşündüğünüz büyük bir ödemeyi vaktinde yaptınız.

Çok şey borçlu olduğunuz insanların yaşamına duygusal bir katkıdan başka katkı koyamamaktan çok dertlisiniz. Ama kaygılanmayın onlar sizden verdiğinizden ötesini beklemiyor zaten.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esasında keşkelerle dolu bir yaşam sürüyorsunuz. Başka insanları sonradan pişmanlıkla yataklara düşürebilecek türden tercihleriniz oldu. Yataklara düşmek bir yana, keşke sözcüğünle bile tanışmadınız. Eğer verdiğiniz görüntüdeki gibi son derece mutluysanız siz bir doğa harikasısınız. Ama eğer arada sıradaki durgunluklarınız gizli hesaplaşmaların nedeni ise hiç zaman kaybetmeden bir uzmanın kapısını çalın.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:30-06:06 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyeceğinden dikkatinizi dağılabilir. Aynı anda bir çok konuda düşünürsünüz, ancak hiç birinde kararlılık göstermezsiniz. Bir ilerleme sağlanmayabilir. Gecikmeler, yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Ancak birilerinin akıl vermesinden, sözünde durmamasından dolayı kızabilirsiniz. Saat 06:06 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza belirli bir mesafe koymak, hislerinizi anlatmaktan çekinme veya size ulaşılmasına engel olma gibi tavırlarınız  vardır. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. Saat 14:08 Ay-Güneş görünümü, varmak istediğiniz hedef ve bu hedef için izlenmesi gereken yoldan gerçekten eminseniz doğru adım atmanızı sağlar.  Aksi takdirde duygusal yönde düşünmek yanlış hareket etmeye neden olur. Keyifli bir cumartesi günü  geçirmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Mars ve Ay'dan oldukça etkileniyorsunuz. Duygusal yönlerinizi saklamak ve kendi iç dünyanızda yaşamak isteyebilirsiniz. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Kendinizi dağıtmamalısınız.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde hassasiyetlerin oluşabileceği günlerdesiniz. Sakin, anlayışlı ve sabırlı olmak için gayret göstermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksanız, kararsızlıklar gündeme gelebilir. Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye bakın.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili sorunlar çıkabilir.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli girişimler açısından desteklenmeyeceksiniz ve ortaklık konusunda yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Özellikle erkeklerle girişeceğiniz işlerinizde yanılgılar söz konusu.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü enerjilerinizi devam ettirmek isteyeceğiniz ama dünkü kadar da sosyal ve hareketli olamayacağınız bir cuma günü geçireceksiniz. Enerjiler akşama doğru yoluna girebilecektir.Hedeflerinizle ilgili güveninizin yerine gelmesi, kendinizi güvende hissetmeniz ve kendiniz için alışveriş yapmak istemeniz mümkündür. Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz. İş ortamından biriyle fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyi arzu edebilirsiniz. Ancak aşk konusunda herhangi bir güven duygusu hissetmeyebilirsiniz. aşk Burç burç yorumları günlük burç yorumları

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 19" R
Ay
Koç
10° 16' 47"
Merkür
Koç
19° 50' 32"
Venüs
Boğa
07° 29' 35"
Mars
Koç
03° 46' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 28"
Satürn
Balık
17° 01' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 60"
Neptün
Balık
29° 03' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 09"
Lilith
Başak
23° 55' 20"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>