İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Esas olarak ortada büyütülecek bir sorun yok. Ama siz bu ilişkide adeta bir sorun kaynağı gibi davranıyorsunuz. Güvensiz ve kıskanç davranışlarınız, onu gittikçe sizden uzaklaştırıyor.

Dünkü temponuz muhteşemdi. Bugün bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini sorguluyorsunuz.

Eliniz pek açık olmamasına rağmen borç verme konusunda biraz dağılmış görünüyorsunuz. Artık peşinde koşmak istemediğiniz bir alacağınız var. Bugün alacaklınızla bu sorunu oturup konuşacaksınız.

Karşılaştığınız sorunlardan bazılarını üstünkörü elden geçirip gerisini Tanrı ya havale ediyorsunuz. Çözüp hallettiğinizi sandığınız böyle bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmelerden endişeleriniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler siz hiç karışmadan ortadan kalkacak. Bir dostunuzdan kent dışına davet alacak, ama zaman ayarlayamayacağınız için gidemeyeceksiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:51 Ay-Chiron görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler  halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünüyorsunuz. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, heyecanlı bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatımız, evlilik,ortaklığı, çocuklarımızla alakalı konularda geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana olan gelişmeleri şimdi tekrar görüşmek, kararlaştırmak anlamında önemlidir. Ayrıca ailevi hayatı, maddi konular ve kişisel anlamdaki işlerimizle ilgilenmenin işaretçisidir. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arası Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde  ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak,  ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Karşınızdaki kişiyi eleştirirken, kendi yanlışlarınızı es geçmek yerine dürüstçe gözden geçirmek  faydalıdır. Karakter yapınızdaki farklılıkları sorun etmek yerine, birbirinizi bu sayede tamamladığınızı düşünmeniz, hem ilişkinizin güçlenmesi hem de aranızdaki sevginin çoğalmasını sağlayıcı olabilir. Yeni tanışanlar veya bugün ilk kez buluşanlar  birbirleri hakkında olumlu-olumsuz yargıda bulunmak yerine öncelikle birbirlerini gözlemlemeyi tercih etmelidirler. Saat 20:48 Venüs-Neptün olumlu görünümü, gerek ilişkilerinizde gereksehayatınızla ilgili meselelerde ruhsal anlamda rahatlatıcıdır. Kişinin maneviyatı güçlenir. Bu açıdan baktığımızda, tabii ki faydalıdır. Ancak ben yine de,durumunuzu, yaşamınızdaki pürüzleri mutlaka bilinçli bir şekilde ele almanızdan yanayım. Atmak istediğiniz adımları, gittiğiniz yolu, düşündüklerinizi bir daha gözden geçiriniz. Hayatınızda uyumlu ve dengeli olmayan ne varsa ortaya koyunuz. İyice emin olmadan, bir hayalin peşinde sürüklenmeyiniz. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın konumu, sizi olumlu destekliyor. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Ay'ın konumundan dolayı, yaratıcılığınızla ilgili özel çalışmalar içinde olacaksınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor. Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor. Artık, harekete geçebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinize öncelik vereceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz. Sözleşme ve anlaşmalara dair çalışmalarınıza ağırlık verebilirsiniz. Hukuki işlerinizi halletmek içinde uygun enerjiler gözüküyor. Açıkçası bugün rakiplerinize pek göz açtırmayacaksınız. Ancak bu süreçte evliliğinize dair sorumluluklarınızı ihmal edebilirsiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk, sevgi hayatınız biraz karışabilir. Sizi beğenen insanların yakınlaşması aklınızı karıştıracak gibi. Ya mantık yada duygularınızla yol ayrımınızdasınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>