İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Uzun bir zamandır bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü sıradan bir gün gibi görmemelisiniz. Sıradan bir gün gibi görünüyorsa da bazı sürpriz tersliklerle büyük bir koşuşturma içine gireceksiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizde çöpçatanlık yapıyorsunuz. Bu sizi çocuk gibi mutlu ediyor. Hobileriniz var. Ama pek zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, özellikle ilişkinizde yüzeysel değil, derinlemesine düşünme, sağlam hareket etme zamanıdır. Düşünmeden karar vermemeli, çıkarlarınızın farkında olmalı, özelliklehayatınızla alakalı konularda her şeyi garanti altına almadan bir borcun altına girmemeye çalışmalısınız. Çünkü bu dönemde gerek yaşadığınız ülke ve gerekse çalıştığınız sektörün içinde bulunduğu durum ve her şeyden önce kendi durumunuz hakkında net ve gerçekçi bir şekilde saptamada bulunmanız lazım. Bunlar tam belirlenmeden ve sağlam olmadan alınacak bir kredi veya borç, daha sonra ödeme güçlüğü çekmeniz anlamına gelebilir. Temkinli gitmekte fayda var. Her konuda gerçekçi olalım. Azimli, kararlı bir şekilde hedefimize varmamız dileğimle,

27 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda çevrenize karşı tutarsız bir imaj veriyorsunuz. Size güvenerek en özel konularını paylaşan kişiye karşı daha içten ve samimi davranın. Çünkü, çok çabuk başka noktalara adapte olarak asıl ilgilenmeniz gereken konuyu unutuyor, daha doğru bir ifade ile ihmal ediyorsunuz

27 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde yenilikler yapmaya odaklanmalısınız. Şikayet ve eleştirileri dinlemeli, sevdiğiniz kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak için gayret göstermelisiniz. Sosyal aktiviteler veya davetler hayatınıza canlılık getirebilir. Yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi hayata geçirebilmek için gereken cesareti bulacak ve özgürce hareket edebileceksiniz. Hayata dair küçük sıkıntıların üzerinde durmayacak, ilerlemek adına yaşamınızda büyük ve temiz sayfalar açmaya çalışacaksınız. Gezegenlerin size verdiği destek sayesinde nefes aldığınızı hissetmeye başladınız.

27 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık... İçinize kapandınız. Kartınızın da belirttiği gibi ibadet halinde gibisiniz. Çok fazla korkak davranmanız yersiz.

27 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.

27 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli aktivitelerden uzak durmalı ve acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

27 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün hareketli olacağı bir gündesiniz. Ay'ın uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle özelliklebağlantılarınız ve haberleşmeyle ilgili pek de enerji harcamak istemeyeceğiniz bir gün olacaktır.Ancak sıra dışı arkadaşlarınızla vakit geçirme potansiyeline sahip bulunuyorsunuz. Mars kriz alanda ilerlemeye başlıyor. Bu durum sizin hayatınızda maddi ve manevi kriz oluşturan birçok konuya eğilip bunlarla mücadele etmek için motive olacağınızı gösteriyor. Cinsel potansiyelinizin de artacağını söylemekte fayda var.

27 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

27 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>