İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişik bir ilişki içindesiniz. Yapay çabalara, planlanmış sürprizlere iç ihtiyacınız yok. Doğallığınız heyecanı üretiyor. Aranızdaki kıskançlık oyunlarının ilişkinizi beslediğini düşünürken, aşırılıktan kaçınmalısınız.

Ufak, tefek aksamalar göz korkutacak boyutlarda görünmüyor. Destek arayışlarınız, bugünlerde yüzünüzü güldürebilir. Güçlü bir görünümünüz var. Bunu zedeleyecek davranışlardan kaçınıyorsunuz.

Şu sıralar para alışverişlerinde pek içinizi hoş etmeyen görüşmeler yapabilirsiniz. Güvenli para dayanaklarınız var. Ama bunların varlığı, sizin için aynı zamanda bir sıkıntının da kaynağı gibi görünüyor.

Zihinsel yorgunluğunuz, bedensel çöküntülere yol açabilir. Bir an evvel kafanızı dinlendirme fırsatları yaratmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Bu sıralar, bugünün işini yarına sarkıtmaktan kaçınmalısınız. Kısa vadeye yaydığınız kimi hedefleriniz, zamanında müdahaleyi gerektiriyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle cebelleşmekten vazgeçmelisiniz.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz, Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Saat 00:42 itibariyle etkili olacak bu enerji, toplumsal hayatta görüntünüzü, başarılarınızı, insan ilişkilerinizi önemsediğinizi gösterir. Sevdiklerinizle temasta olmaya çalışırsınız. Tarafsız düşünemezsiniz. İstersiniz ki, her şey güzel, uyumlu olsun ve uzlaşmazlıklardan uzak durulsun. Güzellikleri kucaklama arzunuz yüksektir. Saat 03:16 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı nazik biçimde dışa yansıtmamızı sağlarken, ikili ilişkilerde ciddiyetin etkili olmasını sağlayan bir enerjidir. Sadece aşk değil, sorumlulukla hareket ederek, beraberliğimize önem veririz. Saat 14:30 Ay-Güneş görünümü, olumlu bir enerjidir. Aşkta şans verir. Erkek ve kadının birbirine yönelmesini sağlar. Yeni bir tanışma, iletişimde bulunma ve hoşumuza gidecek şekilde bu saatleri değerlendirmede destekleyicidir. Saat  21:00 Ay-Merkür olumlu görünümünde kısa seyirli yolculuklar, yeni tanışmalar, daha önce görüştüğümüz kişiyle yeniden bir araya gelmek gibi gelişmeler yaşanabilir. Saat 21:24 Güneş-Kuzey düğüm olumlu görünümü aşk hayatınızla ilgili konularda iletişimin ve nezaketin bir hayli önemli olduğunu, gelişmelerin umut verici olacağını gösteriyor. Bekar İkizler için yeni bir tanışma, ilişkisi devam edenler için birbirinize destek olmak, problemleri olan çiftler için yeniden bir araya gelmek gibi durumlar yaşanabilir. Hayatı birlikte ele almak, aşkın güzelliğini hissetmek, birlikte olmanın tadına varmak için bu görünüm gayet olumludur. Kıymetini bilmek diye bir tanımlama vardır. İşte bu görünüm bu söze uygun gelişmelere işarettir. Günümüz, bundan sonraki güzel günlerin başlangıcı olsun. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

28 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşınıza çıkan kişileri gözünüzde büyütebilir, onlara farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Aşk ilişkinizde sır olmayı tercih edebilirsiniz. Bu günlerde karşınıza çıkacak olan kişilere dikkat etmelisiniz. Yasak aşk duyguları, sonradan başınızı ağrıtabilir. Çalıştığınız alanlarda da, dikkat çekici kişiler aklınızı çelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konumlar gündeme gelebilir.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belliveya girişimlerinizde diğerlerine güvenmek,birliklerinizden ya da partnerlerinizden yardım beklemek yerine, nasıl ilerleneceği konusunda bizzat kendinizin öne atılması daha yararlı olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ‘'Kafan nerede?'' sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek ve keşfetmek için yeni yollar bulacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Etrafınızdakilerle düşüncelerinizi paylaşmak için istek içinde olabilirsiniz. Akşam iletişime açık zamanlar var.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal durumunuzu güçlendirmeniz gerekiyor. İş arkadaşlarınız negatif yönünüzden olumsuz etkileniyor. Moralinizi düzeltecek bir şeyler yapın.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren kendinizi moral ve motivasyon olarak çok daha iyi hissedecek, hedeflerinize tam konsantre olarak, hemhayatınızda hem de ilişkilerinizde gerekli açılımları yapabileceksiniz. Gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğu için, duygusal gerginlikler, geçici stres ve sinir hali, agresif davranışları olağan karşılamanız ve alerjiler, hastalıklara karşı bünyenizi önceden güçlendirmeniz gerekmekte. Bunlara rağmen Yeniay size ilerleyen günlerde artan bir ışık ve güçlü bir içsel motivasyon ile hedeflediğiniz konulara başarıyla ulaşma imkanı tanıyor olacak.

28 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki bazı değişimler, hayattan alacağınız keyfi bir parça kısabilir. Yerinizde duramayacak ve farklı bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınızda sizi destekleyen durumlar söz konusu.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamımızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı çok artar,yüksek ses rahatsız eder. Bugün libidonuz biraz yüksek olabilir, yeni flörtlere, heyecanlara açık bir günde olacaksınız. Yine bugün kendinize biraz daha zaman  ayırabilir, hobilerinize ya da ilgi alanlarınız neler ise onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

28 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 58' 41" R
Ay
Boğa
02° 07' 09" R
Merkür
Koç
20° 59' 35"
Venüs
Boğa
09° 19' 24"
Mars
Koç
04° 55' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 25"
Satürn
Balık
17° 08' 44"
Uranüs
Boğa
22° 44' 09"
Neptün
Balık
29° 06' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 01"
Lilith
Başak
24° 05' 14"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>