İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızla ilgili durgunluk gözleniyor. Yaptığınız planları gerçekleştiremeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

İşyerinizde temizliğinize önem vermenizarkadaşlarınızı rahatsız ediyor olabilir. Titizliğinizi kendinize saklayın. Aksi takdirdearkadaşlarınızla aranız bozulabilir.

Bugün eski bir alacağınızı tahsil etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken bazı ödemeleri elinize geçecek olan bu para sayesinde yapabilirsiniz.

Sorunlarınızın çözümüne oldukça yaklaştınız ancak karşınıza çıkacak bazı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz bir dostunuzla aranız açılabilir. İnsanların çok üstüne düşüp onlara annelik taslamak istemeniz aslından sizin iyi niyetinizden kaynaklanıyor. Ama bunu sürekli tekrarlamanızda dostlarınızın kendilerini yetersiz hissetmelerine neden olabilir. İnsanları bu şekilde değiştiremeyeceğinizin artık farkına varmalısınız.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız, saat 11:29 Ay-Chiron kavuşum etkisinde başlayacak. Bu enerji, mesleki kariyerimiz, toplum içindeki konumumuzla alakalı meselelere bir hayli önem vermemizi sağlıyor. Ruhsal anlamda huzurlu bir ortam arayışımız bir hayli yükseliyor. Rehberlik hizmetleri, alternatif yöntemler, insanlara destek olma yönünde işler ilgimizi çekebilir. Biz de aynı şekilde, zayıf yönlerimizi güçlendiren kişi ve alanlara ilgi duyabiliriz. Saat 13:37 Jüpiter-Satürn görünümü, işimiz, sağlığımız, çevremiz, ailemizle ilgili konularda dikkatli olmayı gerektiriyor.  İşsizlik problemimiz veyasorunlarımız nedeniyle yaşanan belli bir sıkışıklığın işaretçisi olabilir. Bir yandan büyümek, gelişmek isteriz. Ancak diğer yandan mevcut şartlar ve finansal problemler nedeniyle bunu yapabilmemiz mümkün olmayabilir. Birortaklığı, vergi, sigorta, miras gibi konuların halledilmesi yönünde bilinçli hareket etmekte yarar var. Saat 23:35 Ay-Satürn görünümü, kariyer hayatımız, sağlığımız ve çalışma hayatımızla ilgili her türlü konunun bilinçli bir şekilde ele alınmasını sağlıyor. Nasıl bir ortamda çalışıyoruz, kimlerle bir aradayız. Ne gibi hedefimiz var, nasıl birdüşünüyoruz. Şu andaki ortamda verimli çalışıyor muyuz? Bütün bunları gözden geçireceğiz. Bu görünümün ardından 4 Ağustos saat 02:34   olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yeni hafta boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizlerle olsun. Gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Siz, sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender akıllı insanlardansınız.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları, görev veya sorumlulukları başkalarına(ne kadar seviyor olursanız olun) bırakmak yerine kendiniz ele alırsanız, başarılı olma şansınızın daha yüksek olduğunu göreceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Haftaya sınırsız fikirler, yenilikçi düşünceler, yeni şeyler deneme isteği, özgürlükçü yaklaşımlar ve açık sözlülükte sınır tanımama eğilimleriyle başlıyoruz. Ani yolculuklar, randevular, sözleşme, yazışma v.b başlıkları gündeme gelebilir. Eski, işe yaramaz ve demode ne varsa aranıza hayatınızdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Tavsiye veya tecrübelerine ihtiyaç duyduğunuz kişiler varsa bulma ihtimaliniz yüksek. Sınırlanmışlık hissi hakim olabilir, ama bu hisle baş etmek zor olmayacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Üstelerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmaktan keyif alacağınız zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konulara başkalarının katılımını sağlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi yatırımlarınız konusunda bugün şansız bir gündesiniz. Bu yüzden kararları bir başka güne bırakırsanız daha kazançlı olursunuz. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olacak.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle kurduğunuz iletişimde bu hafta bazı sıkıntılar yaşamaya açık olacaksınız. Sağlık sorunları vesorumlulukları bazı ilişkilerinizde daralmalar yaşamanıza neden olabilir.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem iş- kariyer hem de maddi konular ile ilgili evren size oldukça cömert davranacak, kazançlarınız gözle görülür, hissedilir bir şekilde artışa geçiyor. Kariyeriniz ile ilgili arzu ettiğiniz statüye daha kolay ulaşabilecek,arıyorsanız işe başlayabilecek, işinizle ilgili üstlendiğiniz bir projeyi başarı ile bitirebileceğinize işaret etmekte.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>