İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz fakat sevgiliniz buna duygusal açıdan hazırlıklı olmayabilir. Bu yüzden önce ona sormanızda fayda var

Akşam saatlerinde birbağlantınızla ilgili önemli bir görüşmeniz olabilir. İş yerinizdeki çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle amirlerinizin vazgeçilmez elemanısınız ama bu sizi rahatlatmamalı.

Son günlerdeki harcamalarınız biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Bu yüzden harcamalarınızı kısmanızda yarar var. Önümüzdeki günlerde önemli bir paranın haberini alacaksınız.

İnişli çıkışlı bir hayatınız var ve bu sizi zihinsel anlamda çok yıpratıyor. Bu duruma el koymalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor. Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığında hassas düşünürüz. Her şeyi eleştirebiliriz. Ailevi konulardan özel hayatımıza kadar mantık-duygu ikilemi bir hayli etkilidir. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Biraz endişe yaratabilir. Bir yandan ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışır, diğer yandan kurtarılmayı bekleyebilirsiniz. Birileri veya bir mucize size yardım etmeli ve sıkıntılarınızı aşmanızda destek olmalıdır. Oysaki bu cendereden kurtulmanın yolu mantıklı düşünmekten geçiyor. Saat 11:21 Ay-Terazi burcu geçişinde, hayatınızda her şeyin dengeli olması gerektiğini düşünürsünüz. Huzursuzluğa tahammülünüz yoktur. İlişkinizde al gülüm ver gülüm tarzında paylaşımlar hoşunuza gider. Ilımlı düşünmeye çalışırsınız. Gerektiğinde hoşgörüde bulunursunuz ve insanları anlamaya çalışırsınız. Tabii ki karşılığında sizi de takdir etmelerini, sevgiyle sarıp sarmalarını beklersiniz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimin kuvvetli olsa da kimseyle iletişim kurmak istemeyecek, kendine zaman ayıracaksın.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda çok fazla hassas ve alıngan bir tavır içerisinde olabilir ve kendi kendinize kalarak biraz yaşamınızı ve yaşama karşı duruşunuzu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda size engel koyan, ideallerinizi gerçekleştirmemeye neden olan korkularınızla yüzleşebilir ve yine bu noktada önünüze set olan kişilerle hakkınızı arama yoluna gidebilirsiniz. Artık bazı konularda geçmişteki kadar sabırlı olamadığınız bu noktada karşı tarafa karşı çok sabırlı olmayarak sert bir şekilde yaklaşabilir ve adeta geçmiş yılların acısını çıkarırcasına tepkiler verebilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğlenceli konular ve sevdiklerinizle bir araya gelebileceğiniz olanaklar açısından güzel bir gün olabilir. Hayatın olumlu yönlerine ve sosyal konulara daha açıksınız.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün sizler için şifresi: ??CESARET?? İş ve özel yaşamınızda sezgilerinizle ilerleyin. Bugün kendinizi ifade gücünüz son derece güçlü ve etkileyicidir. Kararlı olduğunuz sürece başarıya giden kapılar bir bir size açılacaktır. Maddi anlamda rahatlamalar ve süpriz gelişmelerin kapınızı çalması an meselesi. Özel yaşamınızda ise duygusal olarak derin bir aşkla bağlı olduğunuz insane kendinizi ifade etmeniz için şans sizden yana. Duygularınızı özgür bırakın ve aşka doğru yürüyün. Evli ve ilişkisi devam eden İkiz?ler sizlerde başkalarının evliliğiniz üstünde fikir yürütmesine bir son vermek için günü değerlendirmelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündeminizde sevgiye ve aşka dair konular var. Heyecan ve tutkularınızı ortaya koyabilir, yaratıcılığınızı öne çıkarabilirsiniz. İlgi duyduğunuz keyifli aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlginizi özel hayatınıza yoğunlaştırmanız gerekebilir. Zamanınızın çoğunu ailenize ayırabilirsiniz. Diğer yandan bu hafta sonu aşka ve eğlenceye de ilgi duyacaksınız.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireyleriyle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. Daha önce ortaya çıkmış olan anlaşmazlıkları giderecek ve ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız oldukça fazla çalışabilir, belki de gereğinden fazla. Çok fazla düşünüp karamsar olasılıklara takılabilirsiniz. Her konunun sadece ilgilenmeniz gereken kısmıyla yetinin ve ötesiyle ilgili felaket senaryoları hazırlamayın.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 36' 31" R
Ay
Yengeç
22° 46' 47" R
Merkür
Koç
26° 39' 01"
Venüs
Boğa
16° 29' 31"
Mars
Koç
09° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 54' 43"
Satürn
Balık
17° 35' 37"
Uranüs
Boğa
23° 04' 27"
Neptün
Balık
29° 15' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 49"
Chiron
Koç
21° 20' 42"
Lilith
Başak
24° 43' 59"
True Node
Koç
14° 57' 37"
Son Güncelleme : 12/05/2024 23:55

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>