İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eskiden ilişki yaşadığınız kişi sevgilinizle aranızda dolaylı olarak sorunlara yol açabilir. O kişiden uzak durmaya ve şu anki ilişkinizi korumaya çalışmalısınız.

Sürekli işten konuşmanız ailenizin hoşuna gitmiyor ama siz kendinizi işle ilgili düşüncelerden alamıyorsunuz. İşlerinizde endişe edilecek hiçbir şey yok. Bu sadece sizin kuruntunuz.

Beklenmedik bir para sizin önemli bir ihtiyacınızı karşılayabilir. Ne zamandır almak isteyip alamadığınız bir şeyi almaya karar verebilirsiniz. Günlük harcamalarınız dengede.

Anlayışınızın biraz düşük olacağı bir gündesiniz. Size bir derdini açmak isteyen bir kişiye duyarsız davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz. Aile içindeki esenliği problemleriyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Hayat karşısında sıkı duruyor, etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların, abartı bir duygusallıkla ele alındığını düşünüyorsunuz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde güne adım atıyoruz. Enerjimiz biraz düşük olabilir. İşlerimizi yoluna koymakta zorlanabiliriz veya istediğimiz gibi olmadığında geriliriz. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, başka şehir veya ülkedeki işlerimizin halledilmesi yönünde bize mücadele gücü verir. Anlaşma, sözleşme, ortaklıklar gibi konuları hızlıca yoluna koyma arzumuzu işaret eder. Eyleme ve aklımıza yönelik hareket kabiliyeti kazandırır. Tabii ki birileriyle karşı karşıya geliriz. Ancak yılmayız, girişimci düşünürüz. Gerekiyorsa fikir alırız, biz de düşüncemizi bildiririz, fakat karşı çıkıldığında pes etmeyiz, hakkımızı koruruz. Evlilik, boşanma, yasal konular, eğitim, yayıncılık, satış-pazarlama gibi mevzularda bilgilenmeye, prosedüre uygun şekilde işlerimizi yoluna koymaya çalışırız. anlaşmazlıkları çözümlemek adına adım atarız. Sorunları geride bırakmak isteriz. Yenilik ve değişimden yana oluruz. Sevgimizi, ilgimizi karşı cinse ifade ederek etkilemeye çalışırız. Bu görünüm bir kısım İkizler için, evlilik kararının da göstergesi olabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı denetim altına almak size zor gelebilir. Ancak, dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz daha sıcak olacak. Yakınlarınızın desteğini alabilir, yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili hiç hesapta olmayan güzel teklifler ve projeler için başlangıç yapmak isteyebilir ve bununla ilgili görüşmelerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Gelirleriniz için daha doğru yatırım yolları araştırmak isteyebilir, az zamanda daha çok kazanabileceğiniz yatırımlara karşı daha sıcak yaklaşabilirsiniz. Bunun için biraz beklemede kalmalı, en doğru yatırımı yapmak adına uzman kişilerden destek almalısınız

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ev ve yerleşimle ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökler sizleri bugün ileriye yönelik hedefleriniz, girişimleriniz açısından olumlu yönde destekliyor. Gezegenlerden gelen bu olumlu etki altında, bilgi ve deneyimlerinizi, belli bir plan ve projeleri gerçekleştirme yönünde odaklayabilir; kelimenin tam anlamıyla bir savaşçı gibi davranabilirsiniz. . Bu enerjiler ışığında, yapmanız gereken maddi açıdan size gelir getirecek eylemlere açık olmak; girişimde bulunmak ve gelişiminiz için esnek düşünerek; sosyal hayatın içinde yer almaktır. Ayrıca bu enerji, yeni birbulmanız adına, çevrenizin size olan desteğinin de işaretidir. Bu sayede, maddi açıdan kimseye bağımlı kalmadan ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken özellikle evinizde, aileniz için adeta emektar olabileceğiniz bir gündesiniz. Pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Onarım, tadilat gerektirenve detaylarla ilgilenebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaktaki akrabalarınızla görüşmeleriniz artabilir. Kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gerekenleri halledeceksiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim partnerinizle ani bir seyahate gitme kararı aldırır. Planlamadan yaptığınız bu organizasyon size çok keyif verecektir. Bugün hararetli tartışmalara maruz kalabilirsiniz. Herkesin kendine ait doğruları olduğunu baştan kabul edin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ENERJİNİZ yoğunlaşacak ve kendinizi oldukça güçlü, kudretli hissetmenizi sağlayacaktır. Sorunlu olduğunu veya diğer alanlara yayılan sorunlar yarattığını düşündüğünüz her konunun üzerine çekinmeden, korkusuzca eğilebilir, gelecekle ilgili uzun vadeli planları düşünmeye koyulabilirsiniz. YİNE de coşkunuz, gerçekçi bakış açısı benimsemenizi engelleyebileceğinden, yaptığınız işler veya planlarla ilgili olarak çevrenizin sahip olduğu fikirleri ve düşünceleri öğrenmeniz, bunları da göz önünde tutarak değerlendirmeler yapmanız, sizin için daha faydalı olacaktır. Sorunlara veya planlara odaklanmaya çalışmalısınız.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>