İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor. Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir. Siz ise uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz.

İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir.

Geçici bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi alt üst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak.

Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Sizin için en güvenli olan seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Eğer duygusal ve profesyonel bir atılım yapmak üzereyseniz bunun artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplamalısınız. Bugün sürprizi bol bir davet alabilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde başlıyor. İş ve maddi konularda hassas düşünsek de, ufak tefek gelişmeler sayesinde rahatlarız. Saat 07:27 Ay-Satürn görünüm etkisinde, inançlı, kararlı ve başarılı şekilde işlerimizi organize edebilecek güce sahibiz. Belki karşımıza engeller çıkıyor, belki birileri canımızı sıkıyor. Fakat bu enerjinin desteğiyle her işin altından kolaylıkla kalkarız. Duyarlıyız fakat ne yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü,hayatınızla ilgili konularda arzu ettiğiniz imkanlara kavuşma özleminin işaretçisidir. Kazanç getirici işlere ihtiyacınız var. Çünkü bu sayede geleceğinizi güven altında hissedersiniz. Bu görünüm, özellikle bu yönde atmak istediğiniz adımları gösteriyor. Para vedurumunuzdaki iyileşme, hayatı daha olumlu yönde görmenizi sağlayacağını bilirsiniz. Bu kriterlere göre hareket edersiniz. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde mecburiyetler bizi yorar. Düşlediğimiz bir dünyada, sıkıntılar son bulsun, kendimizi rahat hissedelim, işlerimiz yolunda gitsin, sağlıklı yaşayalım isteriz.

3 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde birtakım değişiklikler yaşanabilir. Bu yüzden kendini stres altında hissedebilirsin.

3 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili yapacağınız ekstra ödemeler bugün sizleri zor durumda bırakabilir. Bazı sorumlulukların sizden fazlasıyla isteniyor oluşu sizin bazı gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Elinizden geleni yaptığınızdan emin olmanız yeterli olacaktır.

3 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tamamlamanız gereken işlerinizi bitirip teslim edebilirsiniz. Farklı bir işe başlamak için hazırlık yapabilir, yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu bir gün içindesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Başladığınız işlerde başarılı olmanız mümkün.

3 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ve seyahatler açısından oldukça aktif bir gün geçirebilirsiniz. Ancak önemli girişimlerden ziyade mevcut planlarınıza sadık kalmalısınız.

3 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde keyfiniz gayet iyi olacak. Biraz mola vermeniz gerekiyor. Parasal konularda önümüzdeki günler kendinizi son derece güvende hissedeceksiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinle sezgileri ve hisleri bir potada eritme zamanı. Ebeveynlerin ihtiyaçlarını gidermek ve onlara destek olmak bugün temel konununuz olabilir. Sanatsal veya spiritüel konularla ilgilenen biriyle tanışıp, etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizi mutlu eder. Pratik fikirlerinize herkesin ihtiyacı var.

3 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

3 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 39' 52" R
Ay
Aslan
06° 32' 06" R
Merkür
Koç
27° 53' 52"
Venüs
Boğa
17° 50' 17"
Mars
Koç
10° 13' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 12"
Satürn
Balık
17° 40' 23"
Uranüs
Boğa
23° 08' 14"
Neptün
Balık
29° 17' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 07"
Lilith
Başak
24° 51' 15"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>