İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkılabilir. Ama yeterince ilgi görmediğiniz doğru değil. O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Size küçük bir hediye verebilir.

Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir.

Çok cazip bir daveti ekonomik nedenlerle reddedebilirsiniz. Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz.

Yakınlarınızın destek tekliflerini geri çevirmemelisiniz. Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşadıklarınızı başka yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Size destek olan dostlarınız olacak. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterebilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yaşayacağınız küçük bir kırılma geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişi düşününce hayal kırıklığınız daha da büyüyecek.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, kendine güvenmenin, her zorlukla baş etmede önemini vurguluyor. Bu sayede zorlukları geride bırakır ve arzu ettiğiniz zirveye ulaşırsınız. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümü, iş, kariyer, sağlığınız, ilişki konularında bazı meselelerin biraz daha olgunluk ve hoşgörü ile çözümlenmesi gerektiğini gösteriyor. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemek lazım. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, mevcut şartlarınız sizi sağlık-iş veya farklı konularda zorluyor olabilir. Bazen hangi yolu tercih edeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bu sizde gerginlik yaratabilir. Olumsuz düşünmek yerine, karşınıza çıkan engellerle tüm gücünüzle savaşmaya, yeteneklerinizi ifade etmeye, çevrenizle bağınızı güçlü tutmaya çalışırsanız kazanan siz olursunuz. Önemli olan ne istediğinizi biliyor musunuz? Biliyorsanız eğer, o zaman hiç korkmanıza gerek yok. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında bir arada olduğun insanlarla fikir ayrılığı yaşaman güne dair motivasyonunu düşürebilir. Hırsların ile ideallerin karışabilir. Uzun süredir beklediğin işler ya da projeler yavaş yavaş şekil alıyor. Çok emek vermene rağmen kendi pozisyonunun koruyamamaktan endişe duyabilirsin. Bu yüzden etrafına daha sorgulayıcı ve hırslı bir bakış açısı yansıtıyorsun. Eşin ya da sevgilinle de bu açıdan sıkıntılar çıkabilir. Hiç sana uymayan bir üstünlük gösterme caban ilişkinin gerilmesine neden olacaktır. Önemli evraklarına, özel eşyalarına karşı daha korumacı olman gereken bir gün. Dalgın hallerin eşyalarını, hatırlayamayacağın bir yerlerde unutmanla sonuçlanabilir. Gün içinde beslenmene de dikkat etmelisin. Üzerindeki ağırlık, sağlıksız gıdalardan kaynaklanıyor olabilir.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün parasal konularla ilgili iletişimleriniz artabilir. Buna ek olarak kız kardeşlerinizle aranızda geçen bazı durumları yeniden konuşmak üzere bir araya gelebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizin kolaylaştıracaktır. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyecektir. Akşam saatlerine doğru planlarınızdaki değişikler sizi keyifsiz kılabilir.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz çalkantılı ama düzelecek. İçe kapanmış, küskün görüntünüzü bırakıp aşka yelken açacaksınız.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda biraz daha tedbirli davranmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Yatırımda bulunmadan önce araştırın. Ayrıca, sevdiğinize biraz vakit ayırın. İhmal edildiğini düşünebilir.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygular ve düşünceler gün boyu karşıtlık içinde olacaktır. Ani çıkışlarda bulunabilirsiniz. Sabırsız ve yargılayıcı davranmaktann çekinin. Ani harcamalardan, plansız seyahatlerden kaçının. Merakınızı cezbedecek yeni fikirler, denenmemiş alternatif yollar keşfedebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken para kazanmanın kalıcı yollarını araştırmak isteyebilirsiniz. Ailenizdeki bir kadınla ortak birkurabilirsiniz. Eski günleri hatırlayacağınız nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Antika almak, satmak bugün için çok uygundur. Ailenin ortak paylaşımlarına yönelik bir gündeminiz olur.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>