İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde duygusal yapınız bazı hareketlerinizi yönlendirmenizde zorluk çıkarabilir. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevgilinizle tartışabilirsiniz.

İş hayatınızda sakin ve huzurlu bir geçireceksiniz. Amirinizden bir terfi haberi alabilirsiniz ve bu olayın sizin üstünüzde bıraktığı rahatlık, gün içinde bazı işlerinizin aksamasına sebep olabilir..

Para konularda bugün kontrolü elden bırakmamak için büyük bir çaba göstermek zorunda kalacaksınız. Bazı harcamalarınız aşırıya kaçabilir ve bu durumu önlemek için bazı zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yakın çevrenizde bir arkadaşınız sizin hakkınızda olumsuz fikirler yürütüyor. Bu durumun geç olmadan farkına varacaksınız ve o şahısla ilişkinizi bitirmek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak sakin ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün gün içinde sevdiklerinize zaman ayırabilir, yapmaktan hoşlandığınız aktivitelerle meşgul olabilirsiniz. Öğleden sonra yakın bir akrabanızla bir araya gelebilir ve onunla bazı konularda ortaklık kararı alabilirsiniz. Akşam saatlerini evde geçirmeniz muhtemel.

30 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz, saat 04:00 Ay-Chiron görünümüyle başlayacak. Bu enerji, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler  halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünebilirsiniz. Saat 04:46  Ay-Uranüs olumlu görünümü, heyecanlı bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur diye içimizden geçireceğiz. Saat 06:29-1 Ekim saat 07:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde  ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak,  ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Karşınızdaki kişiyi eleştirirken, kendi yanlışlarınızı es geçmek yerine dürüstçe gözden geçirmek  faydalıdır. Karakter yapınızdaki farklılıkları sorun etmek yerine, birbirinizi bu sayede tamamladığınızı düşünmeniz, hem ilişkinizin güçlenmesi hem de aranızdaki sevginin çoğalmasını sağlayıcı olabilir. Yeni tanışanlar veya bugün ilk kez buluşanlar  birbirleri hakkında olumlu-olumsuz yargıda bulunmak yerine öncelikle birbirlerini gözlemlemeyi tercih etmelidirler. Gün boyu,  iç huzurunuz her dem yerinde olsun. Esenlikler dileğimle,  

30 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz.. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Her zaman ki dengeli davranışlarınızla olaylara bir çözüm bulacağınızdan eminiz. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacaklar.

30 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm enerjinizle sempatikliğinizi ve ifade yeteneğinizi kullanarak istediğinizi elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Nazik yaklaşımlar içine girebileceğimiz, daha diplomatik davranabileceğimiz, üretkenliğimizin ve yaratıcılığımızın artacağı birkaç günlük süreçteyiz. Doğru değerlendirmemizde fayda var.

30 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşmalar ve sözleşmelere dair uğraşlarınız açısından olumlu enerjiler içindesiniz. Ancak rakipleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Girişimlerinizin önünü kesmek için üzerinize yeni sorumluluklar eklemeye veya ufak detayları büyütmeye çalışabilirler. Çevrenizle olan iletişiminiz bu açıdan büyük önem kazanacak.

30 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir türlü sonuçlandıramadığınız işlerinizi bugün sonuca bağlayacaksınız. Özellikle aşk konusunda fazla çekimser olmanızdan dolayı karşı cins sabırsız davranıyor. Bu konuda da bir sonuca varmalısınız.

30 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>