İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz olabilir. İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz.

nın önemini gittikçe daha iyi anlıyor ve eli açık imajınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var. Parayı önemsemez bir görüntü vermeye çalışmanız gerekmiyor.

Paranızı değerlendirmenizle ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi bazı sıkıntılara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünümü, eşimize, sevgilimize, dostlarımıza elimizden geldiğince nazik ve iyi davranmaya çalışmanın göstergesidir. Her yönüyle meseleleri ele alırız. Sadece kendimiz adına değil, başkasının da haklarını gözeterek düşünürüz. Gerektiğinde kibarca uyarılarda bulunuruz. Çocuklarımızın başarıları, sağlıklı oluşları, gelecekleri bizim için her şeyden önemlidir. Bu görünüm sizi keyiflendirici ve rahatlatıcıdır. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu ilişkimizi hem ciddi şekilde ele almamızı hem de gerçekçi düşünmemizi gerektiriyor. Ne fazla iyimseriz ne de çok fazla zorlanmaktan hoşlanacağız. Evet, beraberliğimize tabii ki önem veriyoruz. Fakat partnerin baskılayıcı tavrı bizi iki misli yorabilir. Saat 17:17 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, farklı, değişik ve yeni bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkileriniz, evliliğiniz ve birlikteliğinizle ilgili konular, ortakve girişimler gündeminizde olabilir. Eşinizle, yakın arkadaşınızla, ortağınızla birlikte hareket etmek isteyebilir, yalnızlığı tercih etmeyebilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı duygusallığın sizi yanıltmasına engel olmalısınız. Üzerinize düşen görevleri harfiyen yerine getirdiğinizde bu mevcut ilişkilerinize de olumlu yansıyacaktır. Kariyerinizde bir yükseliş söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan konularda rahatlamalar olabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken bunu yapmaya cesaret edemiyorsunuz sanki.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızla ilgili konulardaki önemli adımlarınız yeniay tarafından desteklenecek. Evlenme kararınızı uygulayabilirsiniz. Ortaklaşa atılacak adımlar için yeniayı kullanın.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortağınız veya sevgilinizle olası problemlerinizi ve yanlış anlamları çözebilmek adına ortak bir arkadaşınızın fikirsel desteğini alabilirsiniz. Zira sorunların temelinde gizli kalmış bazı düşünce kalıplarının etkisi olabilir. Bu nedenle söz konusu problemlerin çözümünde daha ketum bir tavır sergilenebilir. Ancak günü partnerinizle baş başa sıradan ve birlikte zevk aldığınız faaliyetlerle geçirerek tamamlamalısınız. Ay ve Neptün arasındaki kare etkisi öğlenden itibaren derinlemesine girişebileceğiniz soyut veya somut bir konuda sizi desteklemeyecektir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta içinde, motivasyonunuz biraz düşebilir. Önümüzdeki iki hafta yeni işbirlikleri, görüşmeler ve planlamalar söz konusu. Var olan ilişkiler güçlenebilir ya da yeni serüvenlere yelken açabilirsiniz. Kafanızı bulandıran sorular çoğalabilir. Daha esnek ve toleranslı olmaya çalışmalısınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>