İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:11 Güneş-Neptün görünümü Perşembe  günümüzün ilk etkili enerjisidir. Ruhsal manada sizi rahatlatıcıdır. Eğer siz, ne yaptığını, hangi yol ve  hedef  üzerinde yürüdüğünü bilen bir kişiyseniz, bu görünüm sayesinde yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz, beğendirebilmeniz mümkündür. Burada önemli olan, hayata nasıl tutunduğunuzdur. En ufak bir rüzgarda yıkılmamak, en zorlu engelde pes etmemek gerekir. Hayallerinizi gerçek kılmak sizin elinizdedir. İşte bu görünüm, bu yönüyle de destekleyicidir. Saat 15:23-17:02 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Korunma, sahiplenilme ve hayatınızdaki temel teşkil eden konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz.  Anne veya babanızla alakalı mevzular veya çocuğunuz varsa onunla ilgili ayrıntılar ön plana geçer. Aile kavramı, yaşadığımız toplumun en küçük çekirdeğini oluşturduğundan, bu alanda yaşanan  ters bir durum,  doğal olarak dış dünyadaki başarı ve başarısızlıklarınızın işaretidir. O nedenle elbirliği yapmak, aksayan noktaları gözden geçirmek boşluk etkisi geçene kadar gayet faydalı bir yaklaşımdır. Bir de ev veya ofis içinde ıvır zıvır, gereksiz şeyleri tespit edip, bunları atabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilirsiniz. Saat 17:02 Ay-Terazi burcu geçişi, özel yaşamınızla  ilgili konularda,  eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Partnerinizin yargılayıcı ve ara sıra da olsa sert çıkışlar yapması halinde,  tepkide bulunmayınız. Bu enerji,  yaşamımızda bir çok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Saat 23:33 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı nazik biçimde dışa yansıtmamızı sağlarken, ikili ilişkilerde ciddiyetin etkili olmasını sağlayan bir enerjidir. Sadece aşk değil, sorumlulukla hareket ederek, beraberliğimize önem veririz. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun.  Kalben sevgilerimle,

30 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde  etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor.

30 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız. Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın.

30 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Başkalarının çizmiş olduğu yoldan, size öğüt vermelerinden hoşlanmıyorsunuz. Aşk konusunda partnerinize karşı gururlu olduğunuzu gösteriyorsunuz. Bu arada tatlı dilli olmaya bakın. PARA: Yönetilmekten hoşlanmıyorsunuz. Aksine yönetimi ele geçirmeye çalışıyorsunuz. İş arkadaşlarınız buna tahammül etmeyebilirler. SAĞLIK: Yaramaz bir çocuk gibi yerinizde duramıyorsunuz. Sakarlığınız kazaya neden olabilir.

30 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için gün içinde duygularınızla ilgili gitgeller, kararsızlıklar, bugüne has bir yönsüzlük ve boşluk hissedebilir, konsantre olmakta zorlanabilir ve motivasyon kaybı yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Önemlive görüşmelerinizi bir sonraki güne ertelemeniz sizin için faydalı olacaktır.

30 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın ağırlıklarını koyacakları bir gün geçirmeniz mümkündür. Ek olarak, hiç hesapta olmayan bir yükümlülüğü de yerine getirmeniz gerekebilir. Bu durum, ufak da olsa bir gerilime sebebiyet verebilir.

30 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 05" R
Ay
Koç
04° 09' 53"
Merkür
Koç
19° 32' 36"
Venüs
Boğa
06° 58' 48"
Mars
Koç
03° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 59' 25"
Uranüs
Boğa
22° 37' 33"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 46"
Lilith
Başak
23° 52' 34"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>