İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir birlikteliğiniz var. Eski aşklarınızdan birinden haber almak ya da onunla tesadüfen karşılaşmak suretiyle aklınız karışabilir. O kişiye geri dönmek isteğiniz yok ama tuhaf duygular içine de girebilirsiniz.

Bugün işle ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyorsunuz. Askıda kalan projeler haftayı bekliyor. İş ortamında tanıştığınız bir insanla aranızda duygusal ya da arkadaşça bir yakınlaşma doğabilir.

Para durumunuz hiç fena değil. Giderleriniz yüklü olmasına rağmen kendinizi gayet iyi kurtarmışsınız. Olağanın dışında beklemekte olduğunuz bir para geleceğe benziyor.

Alkolü fazla kaçırabilir ailenizle büyük tartışmalara girebilirsiniz. Ölçülü davranmazsanız bütün keyfiniz kaçacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cumartesi günümüz, saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisi altında başlıyor. Siz nazik, uzlaşmaya açık ve dikkatli bir şekilde davranırken, birileri üzerinizde otorite kurmaya kalkışırsa canınız bir hayli sıkılır. Alacaklarınız konusunda duyarlısınız. Hakkınızı korumaktan yanasınız. Saat 01:27 Ay-Pluto görünümü, amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun elde etmek, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret ediyor. Etrafınızdaki insanlarla olan her türlü ilişkide dikkatli olunuz. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda dikkatli olmanız şarttır. Her ne kadar bu enerji altında uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da,  bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür. Parasal konularda dikkatli olunması gerekir. Boşluk süresince duygularınızı, mantığınızın süzgecinden geçirerek olayları incelemeniz faydalıdır. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu, miras, sigorta, eş geliri, yatırım, bankalarla alakalı her türlü ilişki vekonularında akıllı ve ciddi değerlendirmelerde bulunmanız adına önemlidir. Maddi gücünüzün farkında olarak hareket etmeniz, kararlarınızı verirken hesabınızı kitabınızı iyi yapmanız, işinizi şansa bırakmak yerine dikkatlice incelemelerde bulunabilirsiniz. Kimle olursa olsun, sözleşmesiz, önünüzü görmeden sadece iyi niyetle çalışmalarda bulunmayınız. Kanunların size sunduğu haklarınızı mutlaka öğreniniz. Hak ve hukuktan ayrılmadan işlerinizi yapmaya çalışınız. Saat 18:44 Venüs-Neptün olumlu görünümü, mali konularda ve işinizle ilgili meselelerde hayale kapılmadan ciddi bir incelemede bulunmanızı sağlayan bu enerji, ideallerinize uygun şekilde ilerlemekten yana olduğunuzu gösteriyor. Her şeyi sağlama alma arzunuz bir hayli yükseliyor. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğiniz kararlar, attığınız adımların size ve çevrenizdeki insanlara faydasının dokunması ile eski gücünüzü toparlamaya başlarsınız. Yeni ve eski arkadaşlar ile daha fazla birlikte olup ve birlikte kurulan gruplar içinde de söz sahibi olabilir, kendinizi olumlu ifade ederek toplumsal konularda da elinizi taşın altına koyarsınız.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın son günlerinde, ilginç tesadüfler sizi hayatınızda önemli bir rol oynayabilecek kişilerle karşılaşmanıza veya daha önceden tanıdığınız kişiler sayesinde hayatınızda yeni bir sayfa açılmasına neden olabilir veya maddi başlıklı konularda ufaklı büyüklü fırsatlar ya da olanaklar yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün yaratıcı uğraşlar ve akıcı enerjiler açısından oldukça uyumlu. Aşka ve güzel olan şeylere zaman ayırabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... Karşınıza çıkacak güzel fırsatları değerlendirmektesiniz. Güzel sonuçlar doğuracağını düşündüğünüz konulardaki girişimciliğiniz göz doldurucu.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konulardaki planlar için bu hafta sonundan yararlanın. Parasal konulara çözüm bulmanız için güzel alternatifler karşınıza gelecek. Sinirinizi sevdiklerinizden çıkarmayın.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karamsar duygularınızın baskısını içinizde hissedebilirsiniz. Ancak, bu durumu sevdiğinize yansıtmayacak ve endişelerinizi kontrol altına alacaksınız. Parasal konulara yönelik bazı terslikler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetler sizi rahatlatacak ve keyiflendirecek.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün rutinle ve önemsizmiş gibi görünen sıkıcı detaylarla uğraşmak istemeseniz de günlük işlerinizi erteleme yoluna gitmekten kaçınmalısınız. Eğlenme ve dinlenme isteğinizi, arkadaşlarınız ne kadar güçlendirirse güçlendirsin, yine de dizginlemelisiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>