İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendisiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi. Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun.

Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor. Ataklığınız ya da yavaşlığınız en olmadık durumlarda ortaya çıkabiliyor.

Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor. Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz.

Yeniliklere açık söylemlerinizin davranışlarınızla uyuşması gerekiyor. Sağlık konularında biraz daha temkinli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir.

31 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz, önemli bir enerji etkinliğinde başlayacak. Saat 09.07 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, bir grup veya topluluk içinde oldukça hevesli, aktif ve lider bir ruhla çalışmanın, el birliğinde bulunmanın işaretçisidir. Eğer gönüllü, hiçbir karşılık beklemeden, ortaklaşa çalışmalara açık olursanız elde edeceğiniz başarı gayet büyük olur.  Aşk hayatınız da bundan fayda görür.  Karşı cins üzerinde ve hayatın genelinde saygın ve dengeli bir kişi olarak kabul edilirsiniz. 31 Mart saat 04:43-15 Nisan saat 01:51 tarihlerinde Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Bu seyir sizler için aktif bir iletişimin simgesidir. İkizler, zaten iletişimin öncüsü kişilerdir. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, davetler, organizasyonlar birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı gelişmeler söz konusu olacaktır. 31 Mart saat 19:26-12 Mayıs saat 05:40 tarihleri arasında Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. İlişkide,  ilerisi adına kararların gözden geçirilmesini sağlıyor. İlişkisi olmayanlar biraz geriye çekilip, aşkta ne aradıklarını tam olarak kafalarında oturtmaya çalışırlar. Bir yandan maddi güvence arayışınız diğer yandan aktif bir partner arzunuz yoğundur. Mutlu gülümseyişlerle ve huzurla geçecek bir gün diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

31 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

31 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız. Oysa değişim gerekiyor ve çok yakında, siz de bunu fark edeceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs'a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

31 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SORUN çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

31 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz, toplantılar, etkinlikler ve aşk hayatınızda gerilimlere açık bir enerjiden geçiyorsunuz, ancak akşam saatlerinde dengeli iletişim kurabilir, özel hayatınızda mutluluğu hissedebilir ve eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz.

31 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi son derece canlı ve enerji dolu hissetmeniz mümkündür. Sosyal hayatınız da canlanabilir ve bu sayede sizi son derece hareketli faaliyetlere sürükleyebilir. Yine de, sosyal ortamlarda yaptığınız masraflara dikkat edin.

31 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 39' 01" R
Ay
Boğa
12° 16' 08" R
Merkür
Koç
21° 34' 27"
Venüs
Boğa
10° 10' 43"
Mars
Koç
05° 27' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 13"
Satürn
Balık
17° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 46' 34"
Neptün
Balık
29° 07' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 17"
Lilith
Başak
24° 09' 51"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>