İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mevcut tavırlarınızla partnerinizin yanlış değerlendirmeler içinde olduğunu anlatmanız güç görünüyor. Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor.

Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu. Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Bugünlerde birçok şeyi birden halletmeniz güç olacak. Bazı ertelemeler gerekebilir. Gerçekleşmesini istediğiniz yenilikler için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak. Bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne başlayacaksınız ve bazı fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bu fırsatlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir. Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu dönemde ailevi ilişkilerinizi analiz sürecidir. Eşler arasında, anne-baba ve çocuklar arasındaki sevgi alışverişinin ele alınması yararlıdır. Eleştirmek, kusur bulmak ne kadar yanlış ise, sürekli vericilik, sürekli didinmek de bir o kadar yanlış olur. Bu dönemde genelde aşırı titiz davranılır. Bu tüm aile için geçerlidir veya aile fertlerinden birinde daha fazla görülür. Bunun da ayarını bilmekte yarar var. Kiralama, satış, alış gibi emlak işlerinde beklemede kalınması iyi olur. Eğer daha önce taşınılmışsa, bu dönemde düzenlemek, yerli yerine koymak, bundan tatmin olmak biraz güçleşir. Geri hareket sonrası tekrar bir düzenlemede bulunursunuz. Tamirat, bakım onarım gibi işler için uygundur. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünüm, hedeflerinizi gerçekleştirme ve sorunlarınızı  tamamıyla ortadan kaldırma isteğiniz ön plandadır. Tabii ki bu isteğin yarattığı baskı,  parasal meseleleri gündeminizin baş köşesine oturtur. Kişi ister istemez atak ve cesur davranması gerektiğini düşünür. Ancak işin içine duygular karışırsa ve bu duygular mantığınızla çelişirse ne yönde atım atmanız gerektiğini bilmeniz zorlaşabilir. Şöyle ki, madem kafanızın içinde para kazanma arzusu var. O zaman yapılması gereken özellikle şu aralar sakin ve aklı başında düşünmektir. Bazen birileriyle iyi geçinmek, deyim yerindeyse kaz gelen yerden tavuk esirgememek gerekebilir. Çaresizmişsiniz gibi sanki hep terslikler bizi bulacakmış gibi düşünmemeliyiz.  İşte bugünkü enerjiler altında hedefinizi, maddi durumunuzu, kazanç alanlarınızı, ne yapmak istediğinizi bir kez daha düşününüz. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, bildiklerimizi yakınımızdaki kişilerle paylaşmaktan, onlarla bağlantı içinde olmaktan zevk alırız. İşlerimizi gayet iyi organize edebiliriz. Kendimize güveniriz. Sosyal ortamlarda bulunmak, bir yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmaktan zevk alırız. Alkışlanmayı, takdir edilmeyi isteriz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, Değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Amaçları idealleri olan doğruları için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızda ki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari, maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde risk alma eğiliminiz yüksek. Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor. Ani tepkilerden ve ani kararlardan uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli ama meşgulsünüz. Sorumluluklarınızı iyi planlamaya bakın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz yaşamınızda. Ama buna rağmen gereken çabayı sarf etmiyorsunuz. Tembelliğini bir tarafa bırakın artık.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizi kolayca halledebileceğiniz ancak ruhsal ve bedensel olarak dinlenmeye ihtiyacınız olan bir zaman dilimindesiniz. Bu süreçte anlamlı rüyalar görebilir, kişisel gelişim ve enerji çalışmalarından maksimum fayda sağlayabilirsiniz

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerilemesine başlayacak olan Venüs, aile hayatınızdaki çözülmemiş duygusal konuları hayatınıza taşıyacak. 31 Temmuz'dan eylül başına kadar, akrabalarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatımızı ve kendimizi güzelleştirmek adına attığımız adımlar geri tepebilir, istediğimiz sonuçları alamayabiliriz veya engellerle, gecikmelerle karşılaşabiliriz. Tatil ve dinlenmek için çıkacağınız bir yolculukta daha fazla yorulacağını gösterebileceği gibi, gideceğiniz yerlerde gereğinden fazla harcamalar yapmamaya özen gösterin.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 06" R
Ay
Oğlak
04° 41' 24"
Merkür
Koç
16° 24' 16"
Venüs
Koç
29° 06' 33"
Mars
Balık
28° 32' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 59"
Satürn
Balık
16° 26' 20"
Uranüs
Boğa
22° 15' 35"
Neptün
Balık
28° 51' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 19"
Lilith
Başak
23° 10' 03"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>