İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle uyum içindesiniz. O kadar örnek bir çiftsiniz ki, arkadaşlarınız sizi birilerine gururla tanıştırıyorlar. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz.

Hiç memnun görünmüyorsunuz. Ama bazı zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak.

Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama belli ki siz daha fazlasını istiyorsunuz. Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz.

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok gitmek istediğiniz, ama zaman ayırıp gidemediğiniz bir davet bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Bugünü bu ve benzeri şanssızlıklarınızın verdiği gerginlikle geçireceksiniz. İnsanları koşulları içinde değerlendirme becerisini gösteremiyorsunuz. Sizi çok önemseyen biri, siz ihtimal vermeseniz de sizin için çok iyi şeyler düşünüyor. Bu size belki ders olur.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 00:34 Ay-Venüs ve ardından saat 02:36 Ay-Mars karşıtlığı birlikte çalıştığımız kişiler veya ailemizin bize karşı ılımlı ve sevgi dolu yaklaşmasından yanayız. Farklı bir dünyada yaşamak, zorluklardan uzak durmak, huzura kavuşmak istiyoruz. Ancak evimiz sınırları içinde üstümüze düşen görevler var. Saat 10:19-23:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, istediğimiz gibi ilerleyemediğimizi hissederiz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Ani kararlar veya fazlasıyla iyi niyetli düşünmek, hislerimiz doğrultusunda kararlar vermek bizi zorlayabilir. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Duyguların esiri olduğunuz zaman, gözünüzün önündeki hakikati görmeniz zor olur. Bu durum tabii ki yanlış bir saptamada bulunmanıza yol açabilir. Saat 23:40 itibariyle etkili Ay-Koç geçişi, planlarınızı yürürlüğe koymada daha istekli ve kararlı olmanızı sağlayacak bu enerji sayesinde, ne olursa olsun amacınıza ulaşmak ve başarılı olmak istersiniz. Güven duygunuz özellikle girişimde bulunma konusunda yükselişe geçer. Yolunuz ışıklansın daima. Canı gönülden sevgilerimle,

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara olan bakış açını değiştiren günlerden geçiyorsun. Merak ettiğin konuların üstüne gidebilirsin.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızı şekilllendirme zamanı. Aile ve ev konularında destekleyici gelişmeler gündemde. Taşınma ve yer değişimi söz konusu olabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Duygusal olarak sizi yıpratan olaylar olabilir. Kendinizi iki konu arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli konular söz konusu olabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir arkadaşınızı da ilgilendiren önemli bir konuda süreci takip etmeyi bırakıp artık hamle yapma zamanının geldiğine karar verebilirsiniz. Özgüvenli olun.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenecek, onlara yardımcı olmaya çalışacaksınız. Bu arada sevdiğinizin sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek ve duygularınızı yatıştıracak. Sabah saatlerindeki duygusal geriliminiz akşam saatlerinde tamamen dağılacak.

4 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paylaşımcı ve fedakâr yanlarınız ön planda olacak. Normalde mantıklı olan yapınız, konu aileye gelince daha farklı işleyebilir. Özel hayatınıza özen göstermeye çalışın.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizin ilişkilerde kalıcı bir enerji aramanıza neden olacak. Girdiğiniz ortamlarda insanlar üzerinde derin bir etki bırakırsınız. Ruhsal bir dönüşüm yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bol bol temiz havada yürüyüş yapın. Ciğerlerinize dolan oksijen size iyi gelecektir. İnsanlar üzerinde güçlü etki bırakırsınız.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

4 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 03" R
Ay
Aslan
13° 48' 00" R
Merkür
Koç
28° 35' 36"
Venüs
Boğa
18° 33' 52"
Mars
Koç
10° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 34"
Satürn
Balık
17° 42' 55"
Uranüs
Boğa
23° 10' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 57"
Lilith
Başak
24° 55' 11"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>