İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılbaşı gecesi geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir dostluklar bırakabilir. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Onların içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığını görebilmelisiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 09:45 Güneş-Pluto kavuşumuyla Cumartesi günümüz başlıyor. Maddi kaynaklarınızı doğru ve sistemli bir şekilde kullanmanız gerektiğini işaret etmektedir. Ticari ilişkilerinizde kimlerle alış verişte olduğunuzu, parasal olsun veya olmasın mutlaka temeli sağlam beraberlikler kurmanızın şart olduğunu bilmelisiniz. Bazen ayrılıklar, kopuşlar sizi yoruyor olmalı. Ancak bütün bu sancıların sizi güçlendirdiğini siz de biliyorsunuz. Kendinizi rahatlatmak ve yenilemek için hangi yol ve yöntemleri kullanmanız gerektiğini artık akıllıca tespit etmeye çalışmalısınız. Seks, maddiyat ve ortaklıklar sizin için gerçekten önem taşıyor. Hayatta kalmak için çaba sarfediyorsunuz. Akıllıca ilişkilerde bulununuz ve kaynaklarınızı sabırlı ve doğru kullanarak birikim yapmaya özen gösteriniz. Saat 15:56 Ay-Neptün görünümü, sorunlarımızın üstümüzdeki hassasiyetini yükseltir. Güzel bir şeyler duymaya, problemsiz yaşamaya özlem duyarız. İyi niyetimizin kadir ve kıymeti bilinsin isteriz. Saat 23:57 Ay-Mars görünümü, ailenizle olan ilişkiniz ve toplumsal hayatınızda maddi gücün öneminin bilincinde olmanız ve bunu derinliklerinizde hissetmeniz anlamına gelmektedir. Kimseye belli etmesiniz de siz paranın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Bu hassasiyet teslimiyetçilik anlamına gelmesin. Bilakis öylesine hırslısınızdır ki, hani deyim yerindeyse önünüze bir fırsat çıkması halinde, taşın suyunu çıkarırsınız. Huzur ve güvenliğin gün boyunca etkili olması dileğimle,

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hangi işle ilgilenirsen ilgilen, odaklanamayabilirsin. Bir hobinle ilgilenmek sana iyi gelebilir.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stratejik hareket etmelisiniz ve herkesin fikrini dikkate almalısınız. Bu hafta sonu belli sözleşmelerin, parasal konuların ve detayların yeniden ele alınması ileriye dönük planlarınızı da şekillendirebilir. Günün Atmosferi:Baskılara direniyoruz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Tamamlanması gereken işler ve meşguliyet yaratan işler olabilir.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dönüştürücü olayların, ortaklaşa para alanlarınıza daha etkili bir şekilde yansıdığına şahit olabilirsiniz. Bugün, bir anlamda gücünüzü bu alanlarda ortaya koyabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz.Bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz. Krizli alanlarınızın üzerine gidebilecek kararlılığa sahipsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

7 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 08' 43" R
Ay
Yay
24° 02' 01"
Merkür
Koç
16° 13' 09"
Venüs
Koç
28° 06' 28"
Mars
Balık
27° 54' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 38"
Satürn
Balık
16° 21' 56"
Uranüs
Boğa
22° 12' 49"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 33"
Lilith
Başak
23° 04' 39"
True Node
Koç
15° 27' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>