İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi.

En olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz. Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor.

Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor

Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor. Abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 22:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün, başta sosyal hayatınız olmak üzere, idealleriniz ve geleceğe dair yaptığınız planlarınızı gözden geçirmeniz anlamında etkilidir. 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşananların, alınan kararların tekrar gözden geçirilmesi anlamında da önem taşımaktadır. Sizler açısından şu aralar en önemli konu, parasal kaynaklarınızın düzgün bir şekilde düzenlenmesi ve hedeflerinizi gerçekleştirmektir. Yani ileriye adım atabilmek ve geleceğinizi çizebilmek için, paraya olan ihtiyacınız fazla. Bu bir sermaye sorunu veya kişisel borçlarınızın yarattığı sıkıntı olabilir. Kazancınız, kafanızın içindekileri hayata uygulamanızda yeterli değilse, gün içinde destek bulmak veya daha önceden girişimde bulunduğunuz konularda hakkınızı olanı almak isteyebilirsiniz. Fakat bugünkü enerjiler bu konularda sabırlı olmanız gerektiğini göstermektedir. Ayrıca eğer, ödemenizin güç olduğu bir borcun altına girmeye çalışıyorsanız, doğal olarak sorun yaşamanız mümkündür. Burada yapılması gereken hedeflerinizle kaynaklarınız arasındaki dengeyi iyi korumak ve gerçekçi düşünmektir. Böylece günü daha iyi değerlendirmeniz mümkün olur. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilere çok fazla kafa yorabilirsin. Sevdiklerin için sorumluluklar alman gerektiğini anlayabilirsin.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli girişimlerde bulunmak istiyorsanız, biraz erteleyebilirsiniz. Samimiyetine inandığınız kişiler sizi yanlış yönlendirebilir ve günün sonunda üzülen siz olursunuz. Kişisel yaşamınıza ilişkin konulara daha ciddi bakmalısınız. Aklınızdakileri açıkça ortaya koymalısınız.Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi sağlam temeller üstüne kurmak için mücadele vereceğiniz bir gündesiniz. Tepkisel davranmayın.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki iletişim sıkıntıları önem kazanıyor. Hafta sonuna kadar özel ilişkilerinizde ve ortakhayatınızda önemli kararlar almayın. İstediklerinizi net ifade etmeye çalışın.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimin, organizasyonların ve arkadaşlarınızla birlikte başlatacağınız enerjik çalışmaların keyfini çıkartmaya devam edebilirsiniz.Ancak mevcut ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili olumsuz bazı durumlar odak noktanızı oluşturabilecek hale gelmiştir. Kısıtlanma, korku ve bu gibi olumsuz duygunun yanında ilişkilerinizle ilgili yeni sorumlulukların gündeme gelmesi muhtemel gözükmektedir. Yeni bir ortaklığın sorumluluğu ile yüzleşebilir, mevcut ilişkinizin zamana yenilmesiyle ilgili önlem almanız gerekebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 38' 17" R
Ay
Oğlak
00° 39' 49"
Merkür
Koç
16° 19' 43"
Venüs
Koç
28° 43' 57"
Mars
Balık
28° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 24' 41"
Uranüs
Boğa
22° 14' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 17"
Lilith
Başak
23° 08' 01"
True Node
Koç
15° 25' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>