İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugünlerde disiplinli ve daha yoğun bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz. Para idaresinde yakınlarınızla küçük bazı tartışmalar söz konusu.

Abartıya, duygusal aşırılıklara eğilimli görünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün umudunuzu arttıracak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde.

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Kariyer hayatıyla ilgili konularda ve aşk yaşamınızı ilgilendiren meseleler üzerinde etkili görünmektedir. Kişi özellikle mesleki konular üzerinde ilişkilerini gözden geçirmelidir. Hesaba dayalı bir meslek grubunda çalışıyorsanız, dağılmadan hareket etmek gerekir. Ayrıca aşkta vericilik anlamında ilişki gözden geçirilmelidir. İş ilişkilerinde ılımlı davranmamız, empatide bulunmamız gerekebilir. Sanatsal alanda görev yapıyorsak, bu geçiş bizim için gayet olumludur. Problemlerimizden uzaklaşmak, biraz olsun rahatlamak, güzelliklere kavuşmak arzumuz yoğun olsa da, gerçeklerden kaçmamak, bilinçli bir şekilde durumumuzu gözden geçirmemizde fayda görüyorum. İyi niyetimizin başkaları tarafından kullanılmaması için dikkatli olmayı, doğru seçimlerde bulunmak için incelemeyi de ihmal etmememiz lazımdır. Bu süreç genel olarak sanatsal becerililiğe sahip kişiler için verimli geçer. Ürünlerinizi sergileme, kendinizi gösterme fırsatı yakalarsınız. Renkler, kokular, çirkinliği örten güzelleştirmeler, dekorasyon, resmetme, yardımlaşma gibi olgular dönemin etkileri arasında yer alır. Eğersorununuz varsa veya patronunuzla problemler yaşıyorsanız bu süreçte durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almayı unutmayınız. Not: 3 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların için fedakar davranman gerekebilir. Ailende sözü geçen kişilerle karşı karşıya gelebilirsin.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden daha tecrübeli isimlerle iletişime geçebilir veile ilgili yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Bunları hemen değerlendirmeye almalısınız. Belli konularda insanların sizin liderliğinize ihtiyacı olabilir. Fakat izleyeceğiniz yöntemler çok önemli.Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Gün içinde sizi zorlayan konulara karşı çabuk pes etmemenizde fayda var.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetiştirmeniz gereken bazı işler sizi bunaltabilir. Bir an önce bitirmek istiyorsanız sistemli olmanız şart. Biraz vurdumduymazlık sizi duygusal zarardan uzak tutacaktır.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Balık burcuna ilerleyen Venüsve kariyer açısından olumlu gelişmeleri beraberinde getirebilir. Üstlerinizden, yöneticilerinizden veya olgun ve otorite konumundaki kişilerden daha çok destek görebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Yapacağınız seyahatlerde güçlü ve etkin insanlarla tanışabilirsiniz. Hukuki konularda şanslı bir dönem olacak.

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim sorunları ve organizasyon bozuklukları olsa bile moralinizi bozmayacaksınız. Planlarınızı düşündüğünüz gibi gerçekleştirmeseniz bile istediğinizi yapacak ve eğlenceli vakit geçireceksiniz. yakın akrabalarınızın size olan ihtiyaçlarına cevap vereceksiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 46' 01" R
Ay
Yengeç
11° 30' 20" R
Merkür
Koç
25° 41' 46"
Venüs
Boğa
15° 25' 10"
Mars
Koç
08° 43' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 23"
Satürn
Balık
17° 31' 45"
Uranüs
Boğa
23° 01' 24"
Neptün
Balık
29° 14' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
21° 17' 57"
Lilith
Başak
24° 38' 11"
True Node
Koç
15° 01' 35"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>