İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin temel sorunu gibi görünüyor. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir. Uğurlayanı, özleyeni, merak edeni ve bekleyeni olmanızın, onda yarattığı hazzı bilemiyorsunuz.

İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor. Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir.

Çözümsüz para tartışmalarınız var. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor. Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var.

Meraklısınız. Çoğu zaman bunun yararını görüyorsunuz. Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde heyecanlanıp hareketleneceğiniz bir haberiniz olabilir. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı yok edebilir. Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda bir yorum karmaşası yaşayacaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter yönettiği Yay burcunda seyrini sürdürecek. Böylece özel ilişkiler ve ortaklıklar destekleyici ve menfaatlerinize uygun şekilde gelişecektir. Bu süreçte evlilik, hukuk, yurtdışı, sözleşmelerle ilgili alanlarda önemli adımlar atılır. Bunlar yeniye yer açılan, gelişen, büyüyen ve fırsatlar sağlayan ilişkilerdir. Birortaklığı kurulabilir veya daha önce yapılmış bir ortaklıkta şans yükselebilir. Böylece verimlilik yükselir. Bir evlilik yapılabilir veya zorlanan problemli bir ilişki düzelebilir. Karşı cins üzerinde şansınız yüksektir. Birden fazla ilişkide bu dönemde yaşanabilir. Burada önemli olan, sizin beraberlikten ne anladığınızdır. Bazen macera ve deneyim arzusu abartılı davranışlara yol açarsa, evlilikte sorunlar oluşturabilir. Bu süreçte, hukuki davalar sonuca bağlanır. Ortaklık kurulurken her şey bir sözleşme bağlanarak güvence elde edilebilir. Buna dikkat edelim. Maddi anlamda size şans sunan kişiler özel anlamda hayatınıza dahil olur. Sözgelimi eşinizden destek görürsünüz veya bekar İkizler böyle destek sunan bir kişiyle tanışabilirler. Başkalarına danışmanlık, rehberlik yapabilirsiniz. Tecrübeleriniz, bilgi birikiminiz insanlara yol göstermenizi sağlayabilir. Popülerlik kazanırsınız. Büyüme, verimlilik, şans faktörünün bu konularda epeyce etkili olacağı bu süreçte, fırsatları gözden kaçırmamak da bir o kadar önemlidir. Karşınıza çıkan bir olanağı değerlendirmezsek, bu bir daha yakalanmayabilir. Onun için gözünüz açık olsun.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter karşıt burcuna geçiş yapıyor. Harcamaların konusunda bu biraz abartıya kaçacaksın. Yeteneklerini konuşturmak için gireceğin ortamlarda farklı fikirler kazanabilirsin. Bu günlerde hayal kırıklığı yaşadığın kariyerinle ilgili konularda net kararlar almaktan yanasın. Kendine inanmaya ihtiyacın olacak. Bu süreçte ailen dâhil kararlarında destek görmek isteyeceksin. Ancak bazı aile bireylerinin, özel yaşamına verdiğin önemi sürekli eleştirmeleri, gücenip kırılgan tavırlar göstermene neden olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Akşam saatlerinde eski günleri yâd edebileceğin bazı gelişmeler yaşanabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde geçmiş problemlerden oluşan sorunlar gündeme geliyor ve sizi bazı noktalarda sınıyor olabilirler. Ayrılık eşiğine gelmeyin.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma şartlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızdaki olaylara daha duygusal yaklaşacağınız zamanlar var. Plan ve programınızı yaparken özen göstermelisiniz. İş arkadaşlarınıza karşı ani tepkiler vermemeye dikkat edin. Tehlikeli durumlara karşı sağduyulu olmalısınız. Akışta kalmaya çalışın.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemli müşterilerle bir araya geleceksiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalayacaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hukuki konular, anlaşmazlıkların çözümü için girişimler olabilir. Sabah saatlerinde önemli işleri organize etmek için telaş etmeyin. Akşam saatlerinde Jüpiter yeni ilişkiler, başlangıçlar için imkan yaratabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, sağlık konularına dikkat çekiyor. Bugün gerekli rutin tahlillerinizi yaptırmalısınız.Kan değerlerinizi ölçtürmek için uygun. Mesai arkadaşlarınızla aranızda duygusal krizler yaşayabilirsiniz. İşi bırakmak isteyenler bu kararlarını dile getirebilirler. Sakinliğinizi korumak için kararlı olun. Sessizlik her zaman kazandırır.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 15" R
Ay
Koç
14° 03' 22"
Merkür
Koç
20° 01' 55"
Venüs
Boğa
07° 48' 35"
Mars
Koç
03° 58' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 02' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 53"
Neptün
Balık
29° 04' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 59"
Lilith
Başak
23° 57' 03"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>