İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz. Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz.

Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir. Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizdeki boşluğu bugünlerde doldurabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, sizi uzun zamandır etkiliyor. Bir dostunuzla çok yıpratıcı bir ilişki içindesiniz. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde göze çarpmıyor.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler günümüz Terazi burcunda ilerleyen Ay etkisinde geçecek. Hayatınızda her şeyin dengeli olmasını isteyeceğiz. Huzursuzluğa tahammülünüz yoktur. İlişkinizde al gülüm ver gülüm tarzında paylaşımlar hoşunuza gider. Ilımlı düşünmeye çalışırsınız. Gerektiğinde hoşgörüde bulunursunuz ve insanları anlamaya çalışırsınız. Tabii ki karşılığında sizi de takdir etmelerini, sevgiyle sarıp sarmalarını beklersiniz. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümü, amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun elde etmek, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret ediyor. Etrafınızdaki insanlarla olan her türlü ilişkide dikkatli olunuz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınızı, sanatçı yönünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Sevdikleriniz ve aşk hayatınız önceliğiniz olurken yüreğinizin sesini dinlemek isteyebilirsiniz. Aşkta sabırlı, serinkanlı olmayı ihmal etmeyin.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, ticaret, sosyal medya veya seyahatler ile ilgili ortamlardan yeni biri ile tanışmanız mümkün olabilir. Aşk belki de hiç bu kadar hızlı hayatınıza dahil olmamıştı.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi akıcı bir iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekanızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırtınalı geçen birkaç gün sizi bir hayli yordu. Hemen dinlenmeye başlamalısınız. Bacak ağrısından şikayet ediyordunuz. Bunu ciddiye alıp doktora görünmelisiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni işlere başlama arzunuz sonuç vermeyecektir. Düşük, dedikodudan ibaret bilgiden korunmak gün boyu önemli. Zihninizi bir süredir yoran verimsiz işlerden sonuç alamayacağınızı anlayabilirsiniz. Romantik konularda tedbirli davranın.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenirken sıkıntı duyabilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Sakin ve sabırlı olmaya özen gösterin. Eviniz veya ofisinizle ilgili yeni düzenlemeler yapmak, sizi keyiflendirebilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 04" R
Ay
Koç
08° 57' 14"
Merkür
Koç
19° 46' 36"
Venüs
Boğa
07° 22' 55"
Mars
Koç
03° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 38' 41"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 51"
Lilith
Başak
23° 54' 44"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>