İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son günlerdeki evlilik tezlerini sürekli yorumsuz karşılıyor ve onun, bu konuda baskı yaptığı fikrine kapılmasına neden oluyorsunuz. Bu konudaki bakışınızı tekrar konuşabilirsiniz.

Son görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.. Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor.

Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor. Çok uzayan miras işiniz için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz.

Kendinizle alakalı bazı nahoş duyumlarınız var. Buna aldırmaz görünüşünüz, bu söylentilerin ilgilenenlerini her gün çoğaltıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde habersizce gelen bir konuğunuz olabilir ve onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yakın bir akrabanızın etrafını kırıcı davranışlarını sorun edip çözüm arıyor, bu ilişkide biraz sabrınızın tükendiğini hissediyorsunuz. Bugün kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Bu akşamı entelekte yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 07:32-08:48 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Bu kısa süre içinde size yöneltilen haklı bir eleştiriyi dahi abartılı bir şekilde ele alabilir, gerçekçi davranmak yerine her şeyde kendinizi haklı görebilirsiniz. Size göre her şey kendi bildiğiniz şekilde olmalıdır ve fikirlerinize karşı çıkılmamalıdır. Tabii ki dikkat edilmesi gereken nokta sakinleşmenizi sağlayacak meşguliyetlere yönelmektir. Saat 08:48 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, ev sınırları içindeki düzenleme, ayrıntıları ve ihtiyaçları gözden geçirme anlamında etkilidir. Mükemmellik anlayışınızı belli bir çizgide tutmanın faydalı olur. En azından istediğiniz gibi yürümeyen bir takım meseleleri sakince ele alınmış olursunuz. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, ailemizle ilgili tüm konularda uzun vadeli ve titiz olmamızı sağlıyor. Sürprizlerden hoşlanmıyoruz. Belirsizlik hoşumuza gitmiyor. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, siz nazik, uzlaşmaya açık ve dikkatli bir şekilde davranırken, birileri üzerinizde otorite kurmaya kalkışırsa canınız bir hayli sıkılır. Alacaklarınız konusunda duyarlısınız. Hakkınızı korumaktan yanasınız. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını karşılama, ödemelerin yapılması amaçlı düzenlemelerin göstergesidir. Bunların ekonomik şekilde halledilmesi, bütçenin aşılmaması gerekir.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ispat etmek için ideal bir gün. Özellikle mutsuz olduğun bazıdurumlarına artık son vermek isteyeceksin. Büyük oynamak bazen kazandırır ancak bugün ani çıkışlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Kararlarını kimseye söylememen faydana olacak. Haftanın bu gününde alacağın haberler belki de bundan sonraki yaşamını temsil edecek. Terfi, atama gibi konular gündemini yoğun bir bölümünü kaplayabilir. Hemen yeni bir ev ya da araba satıp yenisini almak gibi alışverişlere girişebilirsin. Ancak hayallerin ötesine gitmemende fayda var. Bütçeni aşmaman gerekir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilir hatta ailelerin tanışmasını isteyebilirsin.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün manevi yönünüzü güçlendirmek ve ailenizle olan bağlarınızı daha da kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminizde tartışmalardan kaçınarak ve aile büyüklerinin öğütlerini dinleyerek orta yolu bulabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha enerjik hissedebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hep ilk adımı karşı tarafın atmasını beklemeyin siz de duygularınızı ifade edin. O sizi çok seviyor.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizin destek göreceği bir gündesiniz. İlişkilerde gözden geçirmeler, gerginlikler olası. Gün boyu gelip giden huzursuzluk ve yönsüzlük duygusundan arınmak için duygulardan çok zihni öne çıkaran etkinliklere katılın. Romantik konularda beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Başak burcunda seyahati sizin gibi entelektüel bir insanın bol bol çalışmasını ve üretken olmasını sağlar. Evde detay gerektiren her tür işi bugün sonuçlandırma şansınız oldukça yüksek. Ne de olsa yönetici gezegeniniz Merkür'de becerikli Başakta en güçlü konumunda yer almakta. Evde tadilat, tamirat işleriyle de meşgul olabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>