İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Beklentileriniz abartılı olabilir.

Size duyulan sevgiyle birlikte, çalışma temponuzla saygı da fazlasıyla hak ediyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, bazı kapıları tıklatmanız gerekiyor.

Çok yerinde, çok ekonomik kullanıyorsunuz parayı. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir.

Bazen, zor biri olduğunuz düşünülüyor. Bunun arkasında, açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda sınırlarını zorlayarak sergilemeniz yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Bu akşam yemeği davetinde olabilir ve unutamayacağınız saatler geçirebilirsiniz. İçinizdeki size garip, sebepsiz gelen sıkıntının tek başınıza keşfedemeyeceğiniz nedenleri olabilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, birçok mesele üzerinde enine boyuna düşünmenizi sağlar. Özellikle sağlık konusunda bir hayli durulur. İş hayatınızla ilgili meselelerde daha dikkatli olmakta yarar vardır. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız huzursuz, hatta öylesine eleştirir ki her şeyi, iç dünyamızda her bir durum yarar-zarar hesabıyla ele alınır. Bu ev içinde, ailemizle olan ilişkimizde gözle görülür derecede artmıştır. Sanki her şey düzenli olmalı, yanlışlar olmamalıdır. Saat 17:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bunları bilmek isteriz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki kişiler sana büyük yakınlık gösteriyor. Özellikle sosyal ilişkilerinde belirleyici oluyorsun. Kendinle ilgili radikal değişimler yapmak isteyebilirsin. Algılarını yönetebilir ve işlerine hâkim olabilirsin. Ancak gün içerisinde etrafındaki insanların olumsuz hallerine anlam veremeyeceksin. Bu günlerde kapına gelen çok insan olabilir. Senden akıl almak isteyen, yatırımları için önerileri dinlemek isteyen insanlar olacaktır. Onlara bir nevi terapistlik yapabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Bu durum sevgilinle bazı aile bireylerini tanıştırma planları yapmana da neden olacak. Akşam saatlerinde ö nemli bir ödeme için gelen para hesabındaki eksiği tamamlayacak. Kendini, daha huzurlu hissedeceksin.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk' ta istediğiniz romantizmi yakalamak için bu yöndeki eksiklerinizi görerek hareket etmeli ve davranışlarınızı olumlu yönde değiştirmelisiniz. Çocuklarla, hobilerinizle ilgilenmek bugün keyif verici olabilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni gönül ilişkisine başladıysanız onun size uygun olduğunu fark edip evlilik kararı alabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlemesiyle birlikte ev ve aileye ilişkin konular önem kazanıyor. Ailenizle bir araya gelebilir, uzaktaysanız telefonla görüşebilir, ortak konularınızı halletmeye çalışabilirsiniz. Ev içinde aktif bir gün olabilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız kalma ve içe dönme arzunuz yüksek. Tahammül gücünüz düşebilir. Gün içinde duygularınız sürekli değişerek ani çıkışlara, bastırılmış duyguların krizlerle açığa çıkmasına sebep olabilir. Hayal ettiklerinizle realite örtüşmeyebilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Başak burcunda seyahati sizin gibi entelektüel bir insanın bol bol çalışmasını ve üretken olmasını sağlar. Evde detay gerektiren her tür işi bugün sonuçlandırma şansınız oldukça yüksek. Ne de olsa yönetici gezegeniniz Merkür'de becerikli Başakta en güçlü konumunda yer almakta. Evde tadilat, tamirat işleriyle de meşgul olabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 51" R
Ay
Koç
08° 38' 52"
Merkür
Koç
19° 45' 42"
Venüs
Boğa
07° 21' 23"
Mars
Koç
03° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 54"
Satürn
Balık
17° 00' 56"
Uranüs
Boğa
22° 38' 37"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 47"
Lilith
Başak
23° 54' 36"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>